Ilustrační foto: Freepik
Jsem starý a nic jsem nedokázal. Co je mužská bilanční sebevražda?
28. 12. 2024Celý život tvrdí, že správný chlap všechno vydrží. Mlčí, nesvěřuje se s trápením a pochybnostmi. A pak spáchá sebevraždu. Nikdy bychom do něho neřekli, shodují se pak jeho blízcí a známí. Takové případy jsou časté.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ján Zábranský
29.12.2024 19:51
Ten, kdo sa rozhodne písať o dobrovolnom skončení života by si to mal zvážiť.
Súhlasím s vašimi príspevkami, pani Caklová a pán Zelenka.
Věra Prokešová
29.12.2024 16:10
Zajímavé. Nejen že děti a mládež jsou ohroženou skupinou, která trpí sebevražednými úmysly, ale už i stárnoucí muži.
Jan Zelenka
29.12.2024 11:05
S článkem se tak zcela neztotožňuji. Neznám jediného muže, který by měl mindráky z toho, že málo v životě dokázal. Článek je o ničem. Vadí nám spíše zdravotní problémy. Autorka píše o mimořádných případech, které nelze zobecňovat. Omylem jsem dal všechny hvězdy.
Jitka Caklová
29.12.2024 10:23
09:57 Přečetla jsem si Váš článek O závisti a mám pro Vás novinu: "To, co nemáme v sobě, není možné abychom vnímali u druhých."
Jitka Caklová
29.12.2024 09:57
Paní Hošková, o Vašem životě nevím nic a nedovolila bych si napsat Vám, co máte, či nemáte napsat. Chlap má mít svaly od práce a ne z posilovny a z polykání anabolik. Měla byste vidět moje svaly, když mi bylo 40 a žádná posilovna, ani anabolika v tom nebyly. Svět se změnil a ze mě je žena. Ve svých článcích jsem o sobě napsala víc než dost ♥
Jana Hošková
29.12.2024 09:41
Mně se článek paní Hofmanové líbí, zda se mi celkem pravdivý...a vážně nevím, proč je potřeba ty, co jsou schopni něco smysluplného napsat, dehonestovat. Napište,prosím,paní Caklová,něco vy.Aspoň budeme mít příležitost posoudit vaše spisovatelské schopnosti!
Jitka Caklová
29.12.2024 09:37
Ano svět se změnil, ale díky komu. Z nadsázky se říkalo, že pořádný chlap má smrdět i z fotografie. Osobně jsem přesvědčená o tom, že muži v roli pomádovaných slečinek v kanceláři, tento svět nezachrání.
Jitka Caklová
29.12.2024 09:15
A o čem asi tak ti chudáci "spisovatelé" mají psát, když o životě druhých, natož o svém, neví vůbec nic. Papouškují jen to, co jedna paní povídala. Že ano paní spisovatelko "Vratislavo Hofmanová"!!!
Lukáš Doubravský
29.12.2024 08:02
No...ano svět se mění a to ve všech ohledech, ale z mého pohledu, na chlapa je vyvíjen celý život obrovský tlak. Od rodičů, zaměstnání, partnerky, pokud se rozhodne postavit ke svému údělu odpovědně pak ten tlak cítí, případně žije způsobem mamánek, pohodička, hospoda, práce operátora ve výrobě a je v pohodě. A na sklonu života ten zodpovědný pit...mec zjistí co? Žena si najde jiného, příjde o všechno na čem se nadřel, pro děti a tomu ženy často pomáhají je opovržení hodný, začnou nemoci, v práci už není tak výkonný a potom je snadné sklouznout do deprese. Jak se říká, využít a zahodit protože od určitého věku nikoho nezajímáte.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA