To nepochopíš: Kočkou Sabinkou to vše začalo
FOTO: Z osobního archivu Ingrid Hřebíčkové

To nepochopíš: Kočkou Sabinkou to vše začalo

13. 12. 2024
domácí mazlíčci Podzimní soutěž 2024
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Děkuji za kočičky. U nás je Psí útulek, ale o kočky se stará Dita Uhriková a marně se snaží o oficiální kočičí azyl. Aspoň jsou divoké kočky v okolí města pravidelně kastrované. Teď s těmi petardami bude zase mazec, ztracená zvířata..
Dana Straková
Děkuji za článek a moc mě těší, že mimo těch, co kočky nesnáší, jsou mezi námi i takoví lidé jako ty a tvoje sestra. Jsem ráda, že jsem vás obě na středečním setkání poznala. Jste pro mě živoucím důkazem toho, že kočky mění povahu i vzhled svých majitelů k lepšímu. Já jsem z vás tu vnitřní krásu hned vycítila a byly jste mi tím blízké...
Eva Mužíková
Zase další članek o krásném vztahu ke zvířatům. Kdybych já neměla papouška, asi bych uvažovala o kočkách.
Ingrid Hřebíčková
Děkuji všem za komentáře. Děkuji, že chápete, jak já cítím. Nyní máme 8 koček, vypadá to, že k nám přijde devátá. Pejsky zatím nemáme, ale kdoví...Kromě jednoho ruského kocoura od Irči jsou všechny zde nalezené.
Alena Velková
Je to záslužná činnost. I my jsme se ujali několika opuštěných kočiček a později i psů.
Libuše Křapová
Ingrid, díky za článek i vaši ( tvou i Míši) pomoc kočičkám :-)
Marie Měchurová
Mám ráda lidi, kteří pomáhají zvířatům. Kdyby to šlo, vzala bych si všechny toulavé kočky domů. Teď máme dva kocoury- jednoho našeho a jednoho tuláka.
Jana Jurečková
Miluji kočičky a váš článek se mi líbil. Reakci některých lidí nepochopím. Manžel má také rád zvířata, přírodu. Je myslivec. V nedalekém lesíku měl sypák, kde dával krmení zvířátkům. Jenže mladí tam začali jezdit na kolech i přes střechu sypáku. Prostě ho zničili. Já se tam byla podívat a nevěřila svým očím! Hospodář mu přidělil nový na jiném místě.
Zuzana Pivcová
Děkuji oběma, Inko. Podobnou situaci známe už mnoho let.
Alena Švancarová
Také jsem krmila kočku,každý den už na mě čekala před domem,jednou šla se mnou domů,vyspala se na křesle a zase odešla.Nakonec jsem zjistila,že má i domov tak jsem byla moc ráda.Když jsem si pořídila kočičku teprve jsem poznala jak si člověk to zvířátko zamiluje,jaká je to láska.Zvířata mám ráda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%