FOTO: Z osobního archivu Ingrid Hřebíčkové
To nepochopíš: Kočkou Sabinkou to vše začalo
13. 12. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
15.12.2024 09:25
Děkuji za kočičky. U nás je Psí útulek, ale o kočky se stará Dita Uhriková a marně se snaží o oficiální kočičí azyl. Aspoň jsou divoké kočky v okolí města pravidelně kastrované. Teď s těmi petardami bude zase mazec, ztracená zvířata..
Dana Straková
14.12.2024 07:43
Děkuji za článek a moc mě těší, že mimo těch, co kočky nesnáší, jsou mezi námi i takoví lidé jako ty a tvoje sestra. Jsem ráda, že jsem vás obě na středečním setkání poznala. Jste pro mě živoucím důkazem toho, že kočky mění povahu i vzhled svých majitelů k lepšímu. Já jsem z vás tu vnitřní krásu hned vycítila a byly jste mi tím blízké...
Eva Mužíková
13.12.2024 22:10
Zase další članek o krásném vztahu ke zvířatům. Kdybych já neměla papouška, asi bych uvažovala o kočkách.
Ingrid Hřebíčková
13.12.2024 21:41
Děkuji všem za komentáře. Děkuji, že chápete, jak já cítím. Nyní máme 8 koček, vypadá to, že k nám přijde devátá. Pejsky zatím nemáme, ale kdoví...Kromě jednoho ruského kocoura od Irči jsou všechny zde nalezené.
Alena Velková
13.12.2024 20:58
Je to záslužná činnost. I my jsme se ujali několika opuštěných kočiček a později i psů.
Marie Měchurová
13.12.2024 14:34
Mám ráda lidi, kteří pomáhají zvířatům. Kdyby to šlo, vzala bych si všechny toulavé kočky domů. Teď máme dva kocoury- jednoho našeho a jednoho tuláka.
Jana Jurečková
13.12.2024 13:39
Miluji kočičky a váš článek se mi líbil. Reakci některých lidí nepochopím. Manžel má také rád zvířata, přírodu. Je myslivec. V nedalekém lesíku měl sypák, kde dával krmení zvířátkům. Jenže mladí tam začali jezdit na kolech i přes střechu sypáku. Prostě ho zničili. Já se tam byla podívat a nevěřila svým očím! Hospodář mu přidělil nový na jiném místě.
Alena Švancarová
13.12.2024 10:01
Také jsem krmila kočku,každý den už na mě čekala před domem,jednou šla se mnou domů,vyspala se na křesle a zase odešla.Nakonec jsem zjistila,že má i domov tak jsem byla moc ráda.Když jsem si pořídila kočičku teprve jsem poznala jak si člověk to zvířátko zamiluje,jaká je to láska.Zvířata mám ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA