Ilustrační foto: Freepik
Rodina to považovala za můj hřích
11. 12. 2024Bylo mi 18 let a zamilovala jsem se. Byli jsme stejně staří, blázniví, ztřeštění a plni ideálů. Rok a půl společných výletů, návštěv výstav, kin, chtěli jsme se prostě bavit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
11.12.2024 16:54
Máte můj velký obdiv, že jste to všechno zvládla. Život někdy člověkovi spoustu překážek a V jste je dokázala překonat. Přeji Vám hodně štěstí a spoustu radostí.
Lenka Kočandrlová
11.12.2024 15:32
Děti bez otce se rodily v každé době,při studiu matrik na to narážím každou chvíli. Občas je tam hned u zápisu dodatek,že dotyčný otec se k dítěti přiznal a byl tam dodatečně zapsán. Někdy je skutečně lepší zůstat sama s dítětem,než se dočkat špatného manželství a pak se rozvést. V mém okolí v mládí se ale žádná svobodná matka nevyskytovala,vždy se zvolila možnost svatby, a někdy ti dva spolu vydrželi až do stáří.
Jana Šenbergerová
11.12.2024 14:02
Každá zkušenost je dobrá pro ty, kteří vědí, že "nežijeme jen jednou". Poslední odstavec svědčí o tom, že jste svou zkušeností získala cennou devizu pro příště. A to se počítá, ne to, co si o tom kdo myslí. Přeji vám hodně štěstí.
Marie Faldynová
11.12.2024 14:00
Za našich let bylo nemanželské dítě ostuda, za ta léta se to posunulo jinam. Těžko hodnotit, jestli k lepšímu. Podpora svobodných matek vede k tomu, že se rodiče dítěte nevezmou a pak se snáz rozcházejí.
Danka Rotyková
11.12.2024 13:19
Byla jste odvážná, ale musela jste za to hodně zaplatit. Moje sestra byla v podobné situaci, ale chovala se nezodpovědně. Všechny starosti nechala na naší rodině, kde jsme vyrůstaly ještě 2, obě studentky. Mojí rodiče se na nic neohlíželi, prvotní bylo postarat se o první vnučku, později ještě o druhou. Kdo nezažil, nepochopí. Tehdy bych si přála za sestru Vás, ta moje byla bohužel hloupá a bezohledná. Obdivuji, jak jste vše zvládla. Přeji hodně zdraví.
Věra Lišková
11.12.2024 12:52
Dnes to mají mladí lehčí, je antikoncepce, ale zase se rodí méně dětí. Mladí milují volnost a starosti s dětmi se odkládají, až je pozdě.
Jindřich Berka
11.12.2024 11:57
Dobrý den, jste statečná. Nešlo to řešit jinak? Já byl také na vojně. Prostě voják o sobě nerozhoduje. Je však plno dívek, co to řešily jinak. Měly zájem a dnes se spolu se radují s vnoučat. Možná, že by měla dcera otce. Otec má velký vliv na dívku. Mám dva syny a dceru. S dcerou udržuji hezký vztah, miluje svého tatínka a ještě je po mě. Pracuje v ve válečné Sýrii v misi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA