Diabota: pohodlí a naděje pro diabetiky
Diabota pro ženy. FOTO: Shaper

Diabota: pohodlí a naděje pro diabetiky

12. 12. 2024

Je ideální pro všechny, kdo hodně chodí. Hodí se do práce i na volný čas, dovnitř i do terénu. To je diabota, unikátní produkt ryze české firmy Shaper, která dokáže oddálit či úplně zabránit nebezpečí otlaků a nehojících se poranění končících často amputací.

boty cukrovka zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Aneta Gedeon
Znám několik lidí s diabetem a vím, jak důležité je mít správnou obuv, která nejen dobře sedí, ale zároveň chrání nohy před otlaky a jinými problémy. Já sama vybírám boty pečlivě, protože pohodlí je pro mě zásadní, hlavně když trávím hodně času na nohou. Nedávno jsem si pořídila dámské boty https://www.arno.cz/damska-obuv, které jsou nejen pohodlné, ale i kvalitně zpracované. Myslím, že u obuvi se rozhodně nevyplatí dělat kompromisy.
Irena Mertová
Zuzko, mně nejvíc zatím vyhovují co do pohodlí i vzhledu polokozačky PODOWELL - SYRIELLE z int. obchodu Medfeet a tenisky Active Morning Blue z Aries medishop. Je pravda, že nabídek je mnoho... změřila jsem si velikost podle jejich pokynů na netu, i šířku, OK.
Zdenka Jírová
Vhodné boty pro diabetiky jsem objevila také na internetu, zadala jsem Zdravotní buv.cz a objeví se mnoho nabídek pro nemocné nohy. Také se dají objednat na Mediscus. cz, ale tam měli ještě letní nabídku.
Zuzana Pivcová
Irčo, děkuji za tip, na nabídku se určitě podívám.
Irena Mertová
Pořídila jsem si 4 diaboty: pantofle, polokozačky, tenisky a polobotky. Do všech jsem si dala svoje zdravotní stélky, pro halluxy je místa dost. Nedovedu si představit, v čem bych jinak teď v zimě chodila. Mimo těch polobotek vypadají docela normálně. Myslím, že moje jsou zn. Podowell...
Zuzana Pivcová
Měla jsem zdravotní boty, které vypadaly velmi podobně. Pro mě jako "majitelku" halluxů je velmi obtížné si obstarat vyhovující obuv. Ve výše uvedených botách jsem chodila několik let, měla jsem je i 5x v Albánii. Sloužily mi, dokud jsem je zcela neodrovnala. No, paráda musí u mě stranou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%