Všechny fotografie: Oldřich Čepelka
Zase ty bizáry
9. 12. 2024Zhruba jednou do roka tu zveřejnuji nové série fotek, které jsem kdesi nafotil, protože mě překvapily svým obsahem. O diskriminaci mužů, jak si definitivně dobít mobil, kudy se jde z Vru do Ru nebo zda EU nezapomněla na plot.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
13.12.2024 20:26
štětky - skvělý! někdo se mě ptal, co je na obrázku na té poličce jako pomůcka při střetu s medvědem. No co, jsou to roličky toaletního papíru. - Jdu fotit...
Jan Dolak
10.12.2024 17:09
Pobavilo a vydolovalo zasutou vzpomínku na dnes by se řeklo motivační heslo nad vrátnicí Spojených kartáčoven Pelhřimov v roce 1987 (dnes Spokar) a to: Štětky z Pelhřimova do celého světa!
Zdenka Soukupová
10.12.2024 12:43
Jak se říká, život tropí hlouposti. A tyhle jsou opravdu veselé. Tak se těším na další.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA