Digitální abeceda: Jak upravit fotografie v mobilu - ořezávání snímků, rovnání linií, využití filtrů a další vychytávky
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Digitální abeceda: Jak upravit fotografie v mobilu - ořezávání snímků, rovnání linií, využití filtrů a další vychytávky

10. 12. 2024

Kdo má chytrý mobil, ten s ním zpravidla také fotografuje. Pryč je doba, kdy byly snímky z mobilního telefonu nekvalitní. Díky neustálemu zdokonalování fotoaparátů v mobilních telefonech dnes už většina lidí nepotřebuje žádná složitá zařízení, aby pořídila krásné a ostré fotografie.

Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Bezvadné, díky.
Zuzana Pivcová
Vlaďko, MOC děkuji. Právě jsem si srovnala dům. To snad není fotografický podvod.
Danka Rotyková
Úžasný návod, používala jsem tak 50% vychytávek. Děkuji @
Dana Puchalská
Vlaďko, precizně zpracované. Jako vždy. A aplikace Snapseed je skvělá. Vřele doporučuji všem...
Helena Štěpánková
Bezva, bude se hodit. Vaše návody a rady jsou excelentní.
Miloslava Richterová
Díky za přínosný článek, používám ořezáváni a linie, ty jsou občas v rychlosti křivé, jinak filtry apod. úpravy ne, je to nepřirozené.
Marie Měchurová
Vlaďko, moc děkuju. Všechno jsem uměla, jen v rovnání architektury jsem měla mezery. Jak se vrátíme z Prahy, hned to prubnu.
Dana Kolářová
Prima napsané postupy.
Marie Macková
Diky. Využiji, aspoň doufám, že to zvládnu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%