Jak jsem se ocitla na klinice laserové a estetické medicíny
Ilustrační foto: Freepik

Jak jsem se ocitla na klinice laserové a estetické medicíny

7. 12. 2024

Nikdy bych si nepomyslela, že i já navštívím tak sofistikované místo, určené pro ty, kteří mají touhu být krásní a mají nacpanou peněženku.

kosmetika péče o pleť zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Kde jsou ty časy, kdy platit za lékaře bylo normální. Lidé se o sebe víc starali a vzájemně si pomáhali. Postupně zodpovědnost za své zdraví přenechali na moderní medicíně, která opravdu není zadarmo. Lidské tělo je ten nejdokonalejší organismus, jen lidé se mu, právě díky moderní medicíně, odnaučili naslouchat. Ono je opravdu jednodušší, když je "nedostatek", běžet k doktorovi pro prášek, než se zeptat svého těla (zamyslet se), proč ten problém vznikl. Nyní mám velký zdravotní problém s rychlým nástupem, ale vím proč přišel. Proto příště to nenechám dojít tak daleko, abych nemusela spoléhat na moderní medicínu, ležet 16 dnů v nemocnici, z toho 14 dnů na infuzích s ATB. Zatím nevím, co ta silně bolestivá "sranda" pojišťovnu, nebo-li kapsu nás všech, stála.
MIROSLAVA JELÍNKOVÁ
Jééé, děkuji za článek, který více méně potvrdil to, co jsem si tajně myslela. Neměla jsem v úmyslu tam jet, netřeba, tedy podle mého soudu. Asi by mě vyvedly z omylu ty odbornice tamní... Jak píšete, znaménka se dají odstranit zdarma, i různé jiné procedury, ne kosmetické, jdou na zdr. pojišťovnu. Ale ráda jsem si to pročetla a ušetřila jsem desítky tisíc, které stejně nemám. Děkuji.
Olga Škopánová
Paní Hřebíčková kdepak, že je to skvělé zdravotnické pracoviště, kde personál pracuje zadarmo?
Ingrid Hřebíčková
Přesně jako vy jsme se sestrou absolvovaly bezplatnou kožní návštěvu a bezplatný zákrok. naprosto s vámi souhlasím.
Olga Škopánová
Paní Zajícová já jsem ale psala o něčem jiném. A sice o tom, že žádná péče není zadarmo a že ty velké peníze stojí každé vyšetření, každý zákrok. Pouze my klienti pojišťoven to nevidíme, ale je dobré si to občas připomenout.
Zuzana Zajícová
Paní Olgo, celý život jsem poctivě platila zdravotní pojištění, tudíž vím, že na úkony, které hradí pojišťovna, přispíváme my, co pojištění platíme, tedy i já. A taky vím, že prevence šetří peníze nám všem, je to rozhodně levnější, než léčba následkem zanedbané prevence. Myslím, že využít ošetření, hrazené pojišťovnou, je pro pojištěnce logické, a nemá smysl platit velké peníze někde, kde si víc hledí zisku než zdraví...
Zuzana Pivcová
Pravidelně se konají Dny melanomů, kdy jsou zájemci v několika vybraných městech pro ně zdarma vyšetřeni. Absolvovala jsem to asi dvakrát. Na žádnou zkrášlovací kliniku bych nešla. Myslela jsem před pár lety, když mi začaly bolesti ploténky, že bych se objednala do Institutu pohybové mediciny, kterou vede známý MUDr. Kolář a sídlí velice blízko mého pražského bydliště. Když jsem si přečetla, že je nějaká krátká fyzioterapie za 60 tisíc, má bolest leknutím málem utekla.
Jarmila Komberec Jakubcová
Je na každém z nás zda navštíví takové klinik či nikoliv. I lidé dříve narození chtějí být upraveni a cítit se dobře. Podobné kliniky nenavštěvuji, ale běžně již cca 40 let chodím na kosmetiku, pedikuru, ke kadeřnici a modeláž nehtů. Oblíbila jsem si centrum thajských masáží, kde je doslova stále plno - většinou žen či mužů dříve narozených. Pečovat o sebe a občas se nechat hýčkat je příjemné jak pro tělo, tak i pro duši. Příští týden už mám v programu několik těchto návštěv.
Olga Škopánová
Paní autorka se lehce mýlí i její kožní vyšetření bylo drahé, akorát, že nešlo z její kapsy, ale z kapsy společné.
Blanka Lazarová
Pěkný článek a poučný. Ovšem někteří si myslí, že si zdraví a krásu mohou koupit. A když mají peníze , tak kupují a kupují a kupují.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%