Ilustrační foto: Pixabay
Nečekaná operace na autobusové zastávce
3. 12. 2024Bylo po poledni. Čekala jsem na jedné pražské anonymní autobusové zastávce. Přišla jsem s předstihem, jako vždy a všude, a využila jsem těch deset minut k malému občerstvení. V žaludku mi kručelo a byla mi zima. Pofukoval studený vítr.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ilona Ondráčková
3.12.2024 15:16
Naděžda Špásová: bohužel tato hrubka zde bude viset již navždy :-) už nemohu článek formátovat ani upravovat...
Ilona Ondráčková
3.12.2024 15:15
Naděžda Špásová: Děkuji. V ÚL skýtá hromadná doprava určitě také nepřeberná dobrodružství a zážitky.
Ilona Ondráčková
3.12.2024 15:13
Libuše Habartová: děkuji! Doufám, že se vloudila jen jedna hrubajzna !
Jana Kollinová
3.12.2024 13:57
Bez ohledu na to, zda jde o fikci nebo reál, pod vlivem dobře napsaného příběhu Vám přeji mnoho dalších zážitků.
Naděžda Špásová
3.12.2024 13:35
PS. Z hrubky si nic nedělejte, jde opravit, může se to stát každému.
Naděžda Špásová
3.12.2024 13:30
Hezky se to četlo, to už je dávno, co jsem takhle v Praze jezdila. Teď jezdívám trolejbusem, občas se tam taky něco přihodí, jen už to není Praha, ale ÚL. :-)
Libuše Habartová
3.12.2024 13:29
Nějak mi unikla pointa textu, nikoli však ta hrubka na samém konci.
Ilona Ondráčková
3.12.2024 13:05
Helenka Vambleki Děkuji za zpětnou reakci!!! Původně jsem chtěla dát “operaci” do úvozovek, ale potom jsem si řekla, že by úvozovky zpochybnily celou příhodu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA