Ilustrační foto: Freepik
Romantika je rodu ženského
8. 12. 2024Také se skloňuje podle vzoru žena. Něžné pohlaví touží zažívat romantické chvíle a nezáleží na věku. Chtějí to mladé holky, zralé ženy i babičky. Večeře při svíčkách, procházky rukou v ruce, a další činnosti, co nám přinášejí potěšení.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
9.12.2024 13:22
Tak je to jasné, ne? Romantismus je muž, romantika je žena. A to je na tom přece to krásné... :-)
Jindřich Berka
9.12.2024 07:52
Paní Pajmová, dejte pokoj s tím feminismem. Nechci přít, které pohlaví je lepší!! Popisuji pěkné věci mezi mužem a ženou. Jinak vám přeji klidné Vánoce a do nového roku hodně zdraví a spokojenosti. Jindra
Lucie Pajmová
9.12.2024 07:28
Ano zvláštní :D a Romantismus rodu mužského :) Pan autor nás přivádí na zajímavé myšlenky
Jana Jurečková
8.12.2024 18:31
Příběh vypadá slibně, romanticky. Co je na tom špatného mít přátelský vztah.Nevěřím na nějaké podvodníky, je toho plný internet. To by se lidi nemohli seznamovat, museli by se odsoudit k doživotní samotě. Přeji, ať jim to výjde.
Jindřich Berka
8.12.2024 12:48
Paní Pajmanová, co je na tom špatného, že jsem napsal, že jste víc romantičtější než my. Je to fakt jako to, že jsme my muži agresivnější. Představte si a teď vás překvapím. Já patřím k té mužské menšině, co má ráda romantiku. Jindra
Lucie Pajmová
8.12.2024 11:22
Pardón, omylem jsem ohodnotila článek dvěma hvězdami, dala bych klidně 5* ovšem už mi to nejde. Pěkný den všem
Lucie Pajmová
8.12.2024 11:13
Zdravím pane autore článku, vážím si vás za váš názor. Můj názor je takový, že jsou romantičtí muži i ženy a stejně i tací muži a ženy kteří romantičtí nejsou. Pokud romantický nejste, je možné, že v příštím životě, budete romantickou osobou, tak to na vlastní kůži poznáte :-). Přeji vám vše dobré. Lucie
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA