Jak jsme si koupili radost - II. Čas sklizně
Všechny fotografie z archivu D. Řeřichové

Jak jsme si koupili radost - II. Čas sklizně

3. 12. 2024
hobby chaty a chalupy Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
Danielo, moc krásné.....
Marie Seitlová
Danielo, krásný článek o krásných osmnácti letech, ale škoda,že to netrvalo déle. Ale máš pěkné vzpomínky.
Libuše Křapová
Ach, Danielo ! Krásné - a také smutné. Ale nádherné vzpomínky na těchto osmnáct let života, budování, snění, přátelství , krajina, lidé i zvířata, prostě těchto osmnáct let po boku milované osoby ti nikdo nevezme. Nikam nezmizí. A také ty, tvůj muž, tvé děti a vnoučata zůstanete v hezkých vzpomínkách místních lidí. Na hodně, hodně dlouho.
Anna Potůčková
Moc hezký článek Danielko. Článek, ze kterého vyzařuje láska k domovu, rodině, přátelům i k přírodě. Díky za něj a přeji krásnou a pokojnou dobu adventní celé Tvé rodině!
Marie Novotná
Dojímá mne to . Nádherné období života.
Jana Kollinová
Nádherný příběh psaný srdcem . Věřím, že radost je přenosná na rozdíl od štěstí, ale možná i to jste předala.
Alena Velková
Krásné. Je za vámi neuvěřitelný kus práce. Článek jsem dočítala se slzami v očích.
Věra Lišková
Líbí se mi tento styl psaní, ponechává čtenáři prostor pro vlastní fantazii. Dočetla jsem zcela okouzlená a dojatá.
Vlasta Ledlová
Danielo, je vidět, že to umíš se slovy i s foťákem. Krásný popis jedné části tvého života doplněný fotkami, které přímo zvou do vašeho kousku ráje na zemi. Moc děkuji, že jsi nám pootevřela dvířka a nechala nás nahlédnout.
Eva Mužíková
Danielo, po rychlém přečteni článku a prohlédnutí fotogalerie ( spěchám do klubu) se těším až si udělám větší časový prostor a znovu se k článku a fotkám vrátím. TO nejde jen tak přelétnout očima, TO se musí vychutnat. Vychutnat každé slovo, každé nádherné zákoutí, každou květinku. Už abych ta chvíle nastala.....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%