Poslední soutěže roku 2024 startují
Ilustrační fotografie: Freepik a Pixabay

Poslední soutěže roku 2024 startují

1. 12. 2024

Ne, ještě vás letos nenecháme na portále i60 vydechnout. Máme pro vás poslední soutěže letošního roku, které se týkají adventu a Vánoc a také jednu literární soutěž na již "tradiční" téma.

adventní soutěž 2024 čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Straková
Zamyslela jsem se nad vánočními tématy a mám dotaz. Vzhledem k tomu, že jsem loni napsala deset vánočních článků a některé byly docela povedené, byla by moc velká drzost některý z nich trochu '"oprášit" a zaktualizovat? Nepředpokládám totiž, že by je všichni současní čtenáři íčka už četli. A v těch deseti článcích jsem myslím spoustu svých vánočních zážitků, starých i novějších už popsala i ty loňské...
Soňa Prachfeldová
Už se těším, i60 nás nenechá lenošit. :-)
Dana Puchalská
Určitě bude z čeho vybírat .
Daniela Řeřichová
Úžasná, inspirativní témata. :-)
Hana Rypáčková
Vánoční a celoroční témata jsou zajímavá...
Jana Šenbergerová
To vypadá moc zajímavě. V této chvíli počítám jen s tím, čím od jiných se potěším.
Marie Měchurová
Zajímavá témata. Už se těším na příspěvky, a možná nějaký taky vytvořím.
Miloslava Richterová
Milá redakce, díky za další pěkné náměty, bude co číst, psát nebo v každém případě alespoň o tom přemýšlet, pěkný advent a krásné Vánoce přeji:-)
Věra Ježková
Tento rok byl pro mě jeden z nejhorších v životě. Začal úmrtím mého přítele. O něm už jsem článek napsala. Poté následovalo několik týdnů krutých bolestí pravé nohy, způsobených vyhřezlou ploténkou od dlouhého sezení v nevhodných pozicích u přítelovy postele. A jak víme, bolest je nesdělitelná. A psát o cestách k lékařům a do nemocnice nepovažuji za zajímavé. Nejlepší dárek si nechám pro sebe. Na pohádky se nedívám, cukroví nepeču, dárky už nevyrábím. Ráda si přečtu příspěvky ostatních.
Anna Potůčková
Témata jsou zajímavá a ráda bych přispěla do nějaké soutěže.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%