Všechny fotografie: Poskytnuty z osobního archivu Heleny Přibilové
Mnoho tváří Madeiry
4. 12. 2024Madeira je právem označována jako „ostrov věčného jara“, takže není divu, že si ji oblíbila i císařovna Alžběta Rakouská neboli Sisi. Byla modním idolem své doby, proslulá svými dlouhými, splývavými vlasy a elegantním stylem oblékání. Během svého života navštívila Madeiru dvakrát.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Štěpánková
11.12.2024 09:24
Tolik krásných míst, které jsme díky vám poznali! Moc za vaše cestopisy děkuji.
Marie Ženatová
10.12.2024 15:45
Milá Helenko* moc děkuji za nádherné vyprávění a fantastické fotečky ♥
Martina Růžičková
6.12.2024 20:56
Madeiru jsem neměla možnost navštívit, tak děkuji o to více za vyprávění o tomto nádherném kousku světa.
Vlasta Ledlová
6.12.2024 20:17
Díky paní Přibilové jsem si znovu krok za krokem připomněla krásy Madeiry. Také jsme ji projeli a prošli ze všech stran. Bylo to úžasné. Ted mě ještě lákají Azorské ostrovy a ostrov Skye ve Skotsku.
Alena Vávrová
6.12.2024 00:37
Na Madeiře byli nedávno na poznávacím pobytu dcera s manželem, původním povoláním zahradníci. Byli nadšení.
Alena Tollarová
5.12.2024 20:12
Zasnila jsem se a v duchu si říkám, tak tam bych chtěla :) Ale pravděpodobně bych se ufotila k smrti :)
Jarmila Komberec Jakubcová
5.12.2024 19:50
Asi nejvíce si účastníci zájezdu uživali návštěvu místní výrobny portského vína. Návštěva byla spojena s ochutnávkou a všichni jsme si zakoupili jednu lahvinku. Návštěva Madeiry patří vedle ostrova Ischia mezi moje nejlepší.
Helena Přibilová
5.12.2024 17:22
Děkuji vám všem za milé komentáře. Jsem ráda, že vás můj článek o Madeiře zaujal a některým i připomněl návštěvu tohoto divukrásného ostrova.
Zdenka Jírová
4.12.2024 22:45
Krásné povídání o krásné krajině. Dcera tam byla vloni a také se jí tam moc líbilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA