Moje křižovatka života: Vynucené odtržení od snu
FOTO: Vygenerováno pomocí AI

Moje křižovatka života: Vynucené odtržení od snu

7. 12. 2024

"Čím chceš být?" ptala se nás učitelka ve třetí třídě a já hrdě hlásala: já chci být taky učitelka! 

Podzimní soutěž 2024 povolání práce životní styl
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
já jsem chtěla být archeoložkou, vykopávat nějaké poklady a zajímavé věci. Osud mě odvál na geometřinu,což je něco zcela jiného. Tak aspoň teď v důchodu občas chodím s hledačkou a nadšeně kopu většinou všelijaké blbosti....
Jiří Dostal
:-) :-) "Onehdy jsem po ránu točil klikou lanovky, když jsem předtím posnídal trochu teplé žemle, a v dáli mě zdravila svými větvi jasan, ... vždycky takhle po ránu s přírodou si řvu... :-) :-) Š+G
Zuzana Pivcová
Rozumím Vám, Jano, byla jsem němčinářka na jazykové škole, kde jsem musela mluvit neustále. Mou neléčitelnou nemocí, která si s učitelstvím nerozuměla, byla pravidelná ztráta hlasu, nejprve jednou, pak už dvakrát do roka. Při onemocnění mě lékař nechával doma 3 týdny a varoval mě, ať ani nešeptám. Z učitelky němčinářky jsem se stala archivářkou ve Vojenském ústředním archivu a pracovala jsem s německou dokumentací. Na různých návštěvách a konferencích jsem také musela mluvit, ale jen nárazově. V archivu se mi líbilo a učitelství jsem nepostrádala. Hlas mám však poškozený celý další život.
Libuše Křapová
Díky, Jano, za sdílení krásných i trochou smutných životních zkušeností :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%