FOTO: Jana Mesarčová
Co si uděláme k sobotnímu obědu?
29. 11. 2024Konečně je pátek odpoledne. Šum padajícího listí za okny mi velí zachumlat se do vlněného plédu po babičce, udělat si odpolední kafíčko a v zimní zahradě popřemýšlet, co dobrého uvařím k sobotnímu obědu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
1.12.2024 16:11
Určitě i já bych si to krůtí stehno se zelím a karlovarským knedlíkem dala. A protože je nás plný dům, tak ty 4 kg krůtích prsou by mě vůbec nevadilo, spíše naopak.
Eva Mužíková
29.11.2024 22:06
Dala bych si taky krůtí stehno s knedlíkem, takové jaké je na titulní fotce. Obdivuji vaši reakci na 4 kila krůtích prsou, mne by asi kleplo. Také jste mne potěšila svým člànkem, kde nechybí střípky humoru.
Dana Straková
29.11.2024 21:20
Pobavila jsem se, Váš manžel je pašák, také dovedu nakupovat ve velkém a když tak přijedu z nákupu a začnu si to nosit do kuchyně ve které odpočívá můj manžel, zaručeně se mě zeptá, jestli jim v tom krámě ještě něco zbylo...
Jana Jurečková
29.11.2024 21:05
Vzpomínám na hlášky našeho tchána. Pokud jsem nakoupila něco ve větším množství - " No, kdyby náhodou byla válka. " Hodí se na tento příběh.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA