Ilustrační foto: Freepik
Blanka (68 let): Nepůjčili jsme snaše peníze. A začalo peklo
5. 12. 2024Když se syn ženil, byla jsem ráda, že si bere podnikavou, praktickou dívku. Líbilo se mi na ní, že je pracovitá, energická. Jenže v posledních letech se pustila do podnikání a to ovlivnilo život celé naší rodiny.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
5.12.2024 19:58
Už v 90. letech jsem měla v práci několik kolegyň, které se zkoušely uchytit jako dealerky kosmetiky Oriflame nebo Avon, vím, na jakém principu takové podnikání probíhalo. Není radno se do něčeho takového pouštět, protože prospěch z toho mají jen ti na vysokých pozicích.
Eva Mužíková
5.12.2024 18:56
Komu není rady, tomu není pomoci. Budete tak dlouho synovi domlouvat, až se rozkmotřite. Rozumím Vám, je to vaše dítě, ale musi na to přijít sám.
Barbora Barrová
5.12.2024 17:34
Rozhodně nepomáhat, nekupovat zboží, nepůjčovat peníze. Za syna rozhodovat nemůžete, ostatně je dospělý a svéprávný, ale pokud u nich doma není taková pohoda, jak se snaží oba předstírat, syn si jistě situaci uvědomuje. Jestliže se snacha snaží vyrovnat bohatým klientkám, je to stejné jako kdyby běžný technik prodejce luxusních aut v takovém autě jezdil. Nejezdí. Syn vám řekl, ať se mu nepletete do života, má pravdu, s tím si musí poradit sám, a následky taky ponese sám.
Dagmar Sonnevendová
5.12.2024 12:16
Já bych se na vašem místě nebála zeptat se kompetencích.
Například:https://www.registrdluzniku.cz/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Dlu%C5%BEn%C3%ADci%20PR%20%2B%20RO%20CPC&utm_id=13717082605&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAu8W6BhC-ARIsACEQoDAhRbv6f7gOMuhdaA6RqX_3J13pCdVyfBtgKwdGDo6nyw06iMgCRaMaAiSfEALw_wcB
Kde vám za poplatek opeře, zda je snacha zadlužená a v jaké výši. Klidně bych synovi tu informaci předala, aby věděl, jak je na tom?
Olga Škopánová
5.12.2024 10:36
A ještě jedna věc syn by měl okamžitě zrušit bezpodílové spoluvlastnictví manželů a zažádat o vypořádání majetku, nebo se jednou bude moc divit.
Danka Rotyková
5.12.2024 09:54
Nechtěla bych být v situaci paní Blanky, ale měla by si uvědomit, že má vedle sebe svého muže, o kterého se může opřít a svěřit se mu. To je hodně silná karta.
Marie Faldynová
5.12.2024 09:03
Těžká situace, ani já bych to finančně nepodpořila. Napadla mne pohádka o zlaté rybce. Klasika.
Jana Šenbergerová
5.12.2024 08:15
Na mysl mi vytanulo dětské říkadlo: "Letí, letí letadlo, pozor aby nespadlo." Názor p. Š. může vypadat krutě, ale jeví se mi i rozumný. V takovém případě bych udělala totéž.
Radmila Coufalová
5.12.2024 08:14
To je tedy hodně nepříjemná záležitost, vůbec se paní nedivím, že má obavy a chválím, že to nepodporuje. MLM není žádné rozumné podnikání, zbohatne vždy jen pár lidí na špičce. Obávám se, že se snaše moc pracovat nechce, spíš vidí rychlé peníze. Pokud pracovala jako pečovatelka v DS, mohla si založit firmu na poskytování domácí péče. Po těchto službách je velká poptávka, lidé čekají i několik měsíců než někoho získají. Ale holt je to dřina a také se při tom nenosí značkové hadříky.
Olga Škopánová
5.12.2024 07:00
Tohle je velmi nebezpečná situace, protože multilevel prodej už dostal do dluhů spoustu lidí. Obávám se, že nemůžete dělat nic jen doufat, že snacha se vzpamatuje dokud je ještě čas. Mimochodem zvolila jste správnou strategii nepůjčovat peníze nekupovat zboží. Čím dřív vaše snacha bude na dně tím lépe pro ni i pro vás.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA