FOTO: Z osobního archivu Danuše Onderkové
Další splněný seniorský sen: let stíhačkou
26. 11. 2024O plnění svých snů jsem již tady psala. Trošku Vám je připomenu. Začalo to letem v balóně, následovalo pilotování sportovního letadla (4x), potom jsem šla do tandemového seskoku (4x). A teď jsem si splnila a mohu si odškrtnout další položku ze seznamu. A to let stíhačkou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
27.11.2024 12:46
Danuše, jste natolik opravdová, že bych se nedivila, kdyby u Vás zazvonili filmaři a nejlépe z Hollywoodu. I kdyby ne, tak přeji splnění dalších tajných přání na zemi i ve vzduchu.
Jana Kollinová
27.11.2024 09:36
Paní Danuše, jste neuvěřitelná. Sleduji všechna Vaše dobrodružství a zážitky, jak při prodeji zmrzliny tak i ve vzduchu. Mám otázku: "Toužila jste někdy po potápění?"
Marie Ženatová
27.11.2024 08:17
Paní Danuško* - ze srdce vám k tomuto splněnému snu gratuluji a přeji ještě moc moc dalších fantastických adrenalinových zážitků. I mně stačí letět jen dopravním letadlem.
V mládí mne jeden kamarád lákal abych si s ním sedla do malého akrobatického letadélka, že mne sveze - ale už tehdy jsem do toho neměla odvahu a s velkými díky odmítla ?
Jana Šenbergerová
26.11.2024 23:26
Danuško, teď už jen čekám, kdy se vydáš do vesmíru. "Babi, to dáš," řekla by moje vnučka. Jsem si jistá, že dáš všechno, co máš ještě v plánu. Přeji ti to!
Blanka Lazarová
26.11.2024 22:43
Danko, tak to bych nedala ani zamlada. Možná jsi byla v minulým životě letec a proto si nemůžeš pomoct a musíš. Držím ti pěsti i palce už dopředu na tvé další lítací pokusy. :-)
Květuše Pinkasová
26.11.2024 21:45
Danuško, moc Ti s Pepou fandíme a oba jsme nevěřili svým očím, že jsi naše a že Tě známe ♥ Posíláme velkou gratulaci za odvahu a neuvěřitelný příběh ♥♥
Marie Seitlová
26.11.2024 21:01
Danko super, další tvůj sen je splněn, jsi odvážná. Fotky jsou krásné a vypovídají o tvém nadšení. Jsem zvědavá na další tvůj sen.
Dana Puchalská
26.11.2024 20:05
Danuš, skvělý zážitek. Letět ve stíhačce bych asi nedala. Mně stačí letět dopravním letadlem. Gratuluju.
Danuše Onderková
26.11.2024 19:55
Karel Maginot, vím o čem mluvíte, stále mě to láká a moc se mi to líbí. Vím, že kdybych měla o 20 let míň, tak bych do toho šla úplně bez problému, ale dnes stále rozvažuji. Ale co není třeba ještě bude...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA