Jak jsme si koupili radost -  I. Čas setby
Všechny fotografie z archivu D. Řeřichové

Jak jsme si koupili radost - I. Čas setby

25. 11. 2024
chaty a chalupy Můj příběh rodina
Hodnocení:
(5.2 b. / 31 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
To je nádherně popsaný kus života. Ne, to je přímo námět na film nebo televizní seriál. A věřím, že by to mělo úspěch, protože to psal sám život a s láskou. Jdu pokračovat druhým dílem.
Libuše Křapová
To je krásné povídání, Danielo! Já toho teď měla moc, takže jsem nahlédla až teď. A spěchám na druhou část:-)
Marie Seitlová
Danielko, je obdivuhodné co jste ze staré chalupy udělali. Fotky jsou úžasné a hlavně vypovídající o vašem nadšení. Klobouk dolů, je to nádhera.
Daniela Řeřichová
Děkuji všem za milé vzkazy. Moc si toho vážím.
Dana Puchalská
Danielo,nechci opisovat.... Ale i já obdivuju Tvůj elán. Děkuju.
Jana Šenbergerová
Obdivuji všechny s vizí a schopností uvést ji do života. Povídání o tom je pak třešničkou na vrcholku úspěchu.
Soňa Prachfeldová
Danielo, krásné vzpomínání na začátky plné dřiny, ale i souznění s okolím, v boží krajině. A jak to vše přiroste k srdci. A ruce by mohly povídat, že.
Dagmar Tatoušková
opravdu, nelze jinak, než nahlas závidět - a to tak, že vše - Váš elán i krásné povídání ....
Alena Tollarová
Danielo, máš vyprávěcí talent od boha. Moc pěkně se historie vaší chaloupky čte. Při mých toulkách si ráda taková utěšená stavení prohlížím a kolikrát si říkám, jak ráda bych se podívala dovnitř. U fotky kapličky mě tak nějak píchlo u srdce, jako bych tam někdy byla. Ale asi ne ...
Zdenka Jírová
Prožila jsem něco podobného. Jen s rozdíle, že jsem chalupu nemusela kupovat, ale zdědila jsem ji. Byla ovšem také v zoufalém stavu a většinu prací jsme dělali také s manželem. Byli jsme ale mladí, mladší dcerka měla 5let. Našla si tam kamarády, my přátele a ty roky považuji za nejlepší část svého života. Čas však šel dál, až jsem svoji vymazlenou chalupu musela pro zdravotní potíže spojené se stářím prodat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%