Ilustrační foto: Ingimage
Pro některé seniory je dnešní svět složitý
28. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
29.11.2024 22:28
Co bude platné školeni tomu, kdo si nemůže PC, nebo chytrý mobil koupit...
Jindřich Berka
28.11.2024 22:43
Školení je jen pro ty, co se chtějí učit a jsou zdraví. Školit se není povinnost, ale dostat to, na co má občan právo musí to někdo zabezpečit. Stát, instituce a firmy je nemohou tímto způsobem staré lidi diskriminovat. Své nároky musí plnit. Holt se musí počkat až vymřeme.
Eva Mužíková
28.11.2024 16:40
Taky se mi to nelíbí. Dříve jsem přímo v pojišťovně vyplnila žádost, přiložila doklad a penize přišly na účet. Taky mi to chvilku trvalo, než jsem postup zvládla a to si říkám, že práce na počitači zvládám.
Jana Jurečková
28.11.2024 06:24
Nejhorší to mají osamělí senioři, kteří neumí pracovat s internetem nebo ho nemají. Mohou využít pečovatelskou službu, ale ne každý na ni má....
Zdenka Jírová
28.11.2024 00:23
Máteš pravdu, mně je 80 let a a někdy sice s dopomocí, ale běžné věci zvládnu na mobilu i na PC. Mám ale v okolí své vrstevnice i muže, kteří to neumějí ani s mobilem a o počítači ani omylem. Moje přítelkyně se nenaučila ni vyzvednout si důchod z bankomatu, chodí na poštu. Také inkaso platí složenkami.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA