Hříchy mládí: Maturita
Ilustrační foto: Freepik

Hříchy mládí: Maturita

20. 11. 2024

Uprostřed svaťáku se kamarádi setkali, potřebovali se ubezpečit, že nic neumí, a že jsou v háji. Matka chodila po špičkách a nosila kafe a buchty, mazánci papali a zkoukli nějaké švédské časopisy plné artistických poloh, protože Jan chtěl k maturitě umět alespoň něco. To je na dlouho zbavilo schopnosti matematicko-fyzikálního usebrání.

Můj příběh Podzimní soutěž 2024 vzpomínky
Autor: Jan Podešva
Hodnocení:
(5.2 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Štěpánková
Bezvadné! :-)
Dagmar Vargová
Tak ten Jan Evangelista Purkyně fakt nemá chybu, to nevymyslíš :-). Super počtení!
Eva Mužíková
Vtáhl jste mne do děje, snad jsem se i začala potit. Mám ráda tento způsob psani. Jak píše Soňa, také na mně nikdo maturitní vysvědčení nechtěl.
Alena Velková
Bravo. Báječně napsané, čtu to v tramvaji a směju se nahlas :-)
Soňa Prachfeldová
Směju se, skvělé.Určitě jsem si o něco prodloužila život. Náš učitele latiny ,dej mu pánbůh věčnou slávu, vždy na nás hřímal -z vás nebude nic jiného, než studované nevěsty. Zajímavé, ty pocity hrůzy a totálního vygumování, vnímám ještě dnes, zajímavé, že nikdy nechtěl l nikdo vidět maturitní vysvědčení, před nástupem do zaměstnání. Natož, jaké známky byly napsané.
Jiří Dostal
:-) Pěkné jako kličky na kapesníku... :-)
Jana Jurečková
Já jsem si před maturitou říkala, že tolik textu nemůžu do své hlavy nacpat. Byla jsem přesvědčena, že to opravdu není možné. Šla jsem jak na popravu. Nakonec vše dopadlo dobře. Ale je to i o štěstí. Otázky mi prostě sedly.
Miloslava Richterová
Vtipné, kdeže loňské sněhy jsou :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%