Ilustrační foto: Freepik
Hříchy mládí: Maturita
20. 11. 2024Uprostřed svaťáku se kamarádi setkali, potřebovali se ubezpečit, že nic neumí, a že jsou v háji. Matka chodila po špičkách a nosila kafe a buchty, mazánci papali a zkoukli nějaké švédské časopisy plné artistických poloh, protože Jan chtěl k maturitě umět alespoň něco. To je na dlouho zbavilo schopnosti matematicko-fyzikálního usebrání.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Vargová
21.11.2024 19:39
Tak ten Jan Evangelista Purkyně fakt nemá chybu, to nevymyslíš :-). Super počtení!
Eva Mužíková
21.11.2024 18:18
Vtáhl jste mne do děje, snad jsem se i začala potit. Mám ráda tento způsob psani. Jak píše Soňa, také na mně nikdo maturitní vysvědčení nechtěl.
Soňa Prachfeldová
21.11.2024 09:07
Směju se, skvělé.Určitě jsem si o něco prodloužila život. Náš učitele latiny ,dej mu pánbůh věčnou slávu, vždy na nás hřímal -z vás nebude nic jiného, než studované nevěsty. Zajímavé, ty pocity hrůzy a totálního vygumování, vnímám ještě dnes, zajímavé, že nikdy nechtěl l nikdo vidět maturitní vysvědčení, před nástupem do zaměstnání. Natož, jaké známky byly napsané.
Jana Jurečková
20.11.2024 16:39
Já jsem si před maturitou říkala, že tolik textu nemůžu do své hlavy nacpat. Byla jsem přesvědčena, že to opravdu není možné. Šla jsem jak na popravu. Nakonec vše dopadlo dobře. Ale je to i o štěstí. Otázky mi prostě sedly.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA