Všechny fotografie: Věra Ježková
Nahlédnutí do Národního muzea
20. 11. 2024Národní muzeum, nejvýznamnější českou muzejní instituci, jistě není třeba představovat. V monumentální novorenesanční historické budově v horní části Václavského náměstí v Praze sídlí od roku 1891.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
20.11.2024 16:36
V Muzeu jsme byli jako rodina, když byly děti malé a to už je hodně dlouho. Nemám zrovna ráda muzea obecně. Věrko, ale virtuální výlet s Tebou mi přišel docela vhod. Děkuji.
Irena Mertová
20.11.2024 12:43
Hezký článek. Nebyla jsem tam léta, chystám se, až budu moci normálně chodit někdy...
Naděžda Špásová
20.11.2024 12:25
Je to jen pár let, co jsem byla v NM. Bylo to v zimě s dětmi a moc se nám to líbilo. Věrko, hezké fotky. :-)
Marie Měchurová
20.11.2024 11:28
V Národním muzeu jsem byla kdysi dávno na školním výletě. Vzpomínky vybledly, chtělo by to trošku je oživit. Zkusíme to napravit, a necháme se pozvat k návštěvě touto hezkou pozvánkou.
Blanka Lazarová
20.11.2024 09:35
Krásný skvost je to naše Muzeum. 2 roky zpět jsem tam byla, vzpomínám. Díky. :-)
Dušan Brabec
20.11.2024 09:18
Národní muzeum je prostě krása. Jen ji kalí ta ukrajinská vlajka... Je to přeci náš, ČESKÝ skvost!
Alena Tollarová
20.11.2024 08:30
Věrko, muzeum je skvost. Moc vzpomínám na jeho návštěvu s íčkem asi před 2 lety. A zrovna včera jsme probíraly s kamarádkou program na zimu a návštěvu NM do něj zařadily. Těším se.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA