Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Moje životní křižovatka - Jak jsem se stala starostkou
19. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
5.1.2025 12:43
Soňo, krásný kus životního příběhu. Navíc ti to moc sluší patrně v každém věku. Nedivím se, že tě měli lidi rádi. Těším se, až si zas něco od tebe přečtu nebo tě uvidím. Olda. Připojím dva své aforismy, vážný a nevážný: Každý člověk je spoluodpovědný za ten kousek světa, který ho obklopuje. - - - Život je hra o jednom dějství. A přestávka nikde.
František Matoušek
20.12.2024 10:23
Fandím takovým lidem jako jsi Ty. Dovedu si totiž představit co to všechno obnáší. Když jsme se v r. 1982 nastěhovali do panelového domu, nevím z jakého důvodu padla volba předsedy samosprávy na mě. Naše samospráva čítala 96 bytů. Byla to vlastně taková menší obec. Tuto funkci jsem dělal 20 let a nebylo snad dne , abych něco neřešil. Když jsem se po 20 letech předsedování vzdal byl problém najít někoho, kdo by se této funkce ujal. Přeji Ti Soňo, aby si měla čas na sebe a svoje blízké.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.11.2024 20:58
Soni jsem ráda, že jsem se prostřednictvím portálu i60 mohla s tebou potkat. Moc si tě vážím.
Miloslava Richterová
20.11.2024 16:19
.. smysl života je v tom, abychom ten dar života nepromarnili, abychom žili, jak nejlépe umíme, aby se nikdo necítil sám .. Soničko, děkuji, posílám hodně palečků a srdíček :-) a gratuluji.
Alena Vávrová
20.11.2024 14:25
Soni, jsi právem hrdá na život i práci, co jsi odvedla a nadále odvádíš. Věděla jsem, že jsi starostovala, ale že 20 let, na to zírám též s obdivem. Jsi paní Úžasňáková ♥ !
Marie Ženatová
20.11.2024 10:12
Soni* máš také můj veliký, veliký obdiv. Je pravdou, že v menší obci si všichni vidí do talíře a proto ví, že jsi byla po mnoho a mnoho let pro tuto funkci tou nejsprávnější a nejpoctivější*
Hana Rypáčková
20.11.2024 08:46
Se svou energií jsi to jistě skvěle dala....Úplně tě vidím....Jsi dobrá..
Marie Měchurová
19.11.2024 19:55
Soni, občané Vaší obce měli velké štěstí, a měli Té rádi. O tom svědčí opakované zvolení do funkce. Tak ať se Ti v životě dobře vede i bez toho "křesla".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA