Stárnoucí muž musí všechno změnit aneb Životní křižovatky
Ilustrační foto: Pixabay

Stárnoucí muž musí všechno změnit aneb Životní křižovatky

17. 11. 2024

Vlastně to tenkrát před dávnými léty nebylo nic extra a on nedostal víc než většina lidí, jenom takový normální poklad. Štěstí, lásku, závrať, všechno, co dává životu smysl, a když ne smysl, tak aspoň pořádnou porci radosti.

Můj příběh Podzimní soutěž 2024 stárnutí
Autor: Jan Podešva
Hodnocení:
(4.9 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Hezky napsané, ale čas lze vrátit jen ve vzpomínkách. Je dobré, když může člověk mít na co hezkého vzpomínat. Nemá se ale vracet na dávno už opuštěná místa ani k dávno opuštěným lidem. Zažije jen velké zklamání. Krajina vypadá jinak, není tak hezká a lidé, to vidíte sám na sobě.
Jiří Fiala
Tak toto opravdu není můj šálek čaje.
Oldřich Čepelka
krásný text.
Jana Šenbergerová
Při čtení vašich příspěvků vždy žasnu, kolik poezie může být obsaženo v próze. Nepochybně je to v životě stejné, jen musíme být vnímaví, abychom ji tam objevili. Mám ráda poezii, protože mám ráda život, ve kterém se nachází. Díky!
Jiří Dostal
:-) Kolikáté už křižovatky života? Vždycky spíš kruhové objezdy... :-)
Eva Mužíková
Jak už jsem napsala u článku NIK, píši znovu. Pokračujte dál.
Lenka Kočandrlová
Četla jsem tu vaši knihu.no dalo se to číst, někdy se mi to zdálo trochu naivní. Konec trošku zvláštní,čekala jsem něco jiného. V dobových reáliích jsou semtam nepřesnosti, v té době nic takového nebylo ,např. tictac. Možná je celý příběh zcela vymyšlený nebo hodně přizpůsobený, neumím si představit,že by v jedné partě se hned všichni do sebe zamilovali. Taky jsem jezdila na brambory, celý gympl, spali jsme tam jen 1x na 14 dní,ale skoro samé holky, žádná idylka. Peníze si vždy ponechalo SSM ( údajně na maturitní ples) a nám dali cca 150 Kč za celé snažení 14 dnů., což bylo dost velké zklamání.
Jana Kollinová
Pane Podešvo, s potěšením jsem četla úryvky z Vaší knihy Jen záblesk a intenzivně vnímala poezii zapředenou v próze. Prohlédla jsem si ukázku Vašich fotografií a obrazů, kde z palety barev převládají tmavé tóny na rozdíl od jiskřivých a rozzářených záblesků v knize.
Jan Zelenka
Krásný příběh.
Soňa Prachfeldová
Přečetla jsem jedním dechem. Ano, láska je tvůrce života. Bez ní to nelze. Láska má nesmírně mnoho podob.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%