Všechny fotografie: Dana Straková
Výlet do historie
19. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Straková
23.11.2024 12:16
Za toho vlastňáka v podobě tří hvězdiček se omlouvám, prostě nešikovné prsty na mobilu :-) Nebo taky v mlze vypadávající Wifina...
Alena Velková
23.11.2024 11:21
Takový výlet by se asi líbil našemu vnoučkovi, ale já bych měla asi podobné pocity :-)
Dana Straková
21.11.2024 23:53
Děkuji všem a omlouvám se za nedostatek citu pro romantiku. Zřejmě pud sebezáchovy mi nedovolil si ten zážitek správně vychutnat :-)
Jana Kollinová
21.11.2024 13:40
Návrat do minulosti má své zákonitosti a pokud má být zážitkem, neměla by převládat komerce. Je to o něčem jiném než si sednout do dopravního prostředku, který je kasičkou na trase do pseudo minulosti. Ostatně, v závěru jste to vyjádřila zcela jednoznačně.
Soňa Prachfeldová
20.11.2024 19:11
Tak jste si moc té romantické krajiny neužila, ale dobře to dopadlo.
Dana Puchalská
20.11.2024 18:49
Tak na takový cestovní zážitek se určitě nezapomene... Tím autobusem jsem v mládí jezdila často.
Zuzana Pivcová
20.11.2024 18:48
Po různých inovacích už několik let kromě víkendu autobusy z Týna nad Vltavou do Prahy nejezdí. Když potřebuji, mohu jet autobusem pouze do Tábora a tam přestoupit na vlak do Prahy. Kdyby byla možnost, volila bych celou cestu vlakem. Takové spojení tu však také není. Vlakem jezdím moc ráda. Tzv. Jižní expres je z Tábora v Praze asi za tři čtvrtě hodiny, cestou nikde nestaví.
Anna Potůčková
20.11.2024 11:33
Příběh se zážitkem. I já nejraději jezdím vlakem, je pohodlnější než autobus.
Marie Měchurová
20.11.2024 10:55
Dano, bezmála třicet let jezdíme za dcerou a její rodinou do Děčína vlakem přes Velké Březno. Celé okolí už jsme prozkoumali, jen ty Zrbrnice nám zatím unikli. Musíme to napravit. Máte tam u Vás nádhernou krajinu, a muzeu je určitě moc zajímavé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA