Výlet do historie
Všechny fotografie: Dana Straková

Výlet do historie

19. 11. 2024
cestování Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Straková
Za toho vlastňáka v podobě tří hvězdiček se omlouvám, prostě nešikovné prsty na mobilu :-) Nebo taky v mlze vypadávající Wifina...
Alena Velková
Takový výlet by se asi líbil našemu vnoučkovi, ale já bych měla asi podobné pocity :-)
Dana Straková
Děkuji všem a omlouvám se za nedostatek citu pro romantiku. Zřejmě pud sebezáchovy mi nedovolil si ten zážitek správně vychutnat :-)
Jana Kollinová
Návrat do minulosti má své zákonitosti a pokud má být zážitkem, neměla by převládat komerce. Je to o něčem jiném než si sednout do dopravního prostředku, který je kasičkou na trase do pseudo minulosti. Ostatně, v závěru jste to vyjádřila zcela jednoznačně.
Soňa Prachfeldová
Tak jste si moc té romantické krajiny neužila, ale dobře to dopadlo.
Dana Puchalská
Tak na takový cestovní zážitek se určitě nezapomene... Tím autobusem jsem v mládí jezdila často.
Zuzana Pivcová
Po různých inovacích už několik let kromě víkendu autobusy z Týna nad Vltavou do Prahy nejezdí. Když potřebuji, mohu jet autobusem pouze do Tábora a tam přestoupit na vlak do Prahy. Kdyby byla možnost, volila bych celou cestu vlakem. Takové spojení tu však také není. Vlakem jezdím moc ráda. Tzv. Jižní expres je z Tábora v Praze asi za tři čtvrtě hodiny, cestou nikde nestaví.
Anna Potůčková
Příběh se zážitkem. I já nejraději jezdím vlakem, je pohodlnější než autobus.
Marie Měchurová
Dano, bezmála třicet let jezdíme za dcerou a její rodinou do Děčína vlakem přes Velké Březno. Celé okolí už jsme prozkoumali, jen ty Zrbrnice nám zatím unikli. Musíme to napravit. Máte tam u Vás nádhernou krajinu, a muzeu je určitě moc zajímavé.
Hana Rypáčková
Zajímavě to vypadá, ale.....Ještě, že ty podsedáky...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%