Objednejte si nástěnný kalendář na rok 2025, který je sestaven z fotografií čtenářů
FOTO: Miloslav Křížek

Objednejte si nástěnný kalendář na rok 2025, který je sestaven z fotografií čtenářů

12. 11. 2024

V průběhu podzimu probíhala fotosoutěž o "nejkrásnější fotky uplynulého roku." Vybrané snímky z této soutěže tvoří páteř nástěnného kalendáře portálu i60 na rok 2025. Podívejte se, jak bude kalendář vypadat.

čtenáři fotografování i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 45 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Stollová
Se zveřejněním fotografie v kalendáři ráda souhlasím. Pokud by to ještě bylo možné, prosím o opravu titulku. Místem fotografování nejsou "ty" Slivice, ale "ta" Slivice v jednotném čísle. U nás se říká "na Slivici", takže správně by popis u fotky byl "Kaplička na Slivici". Omlouvám se, já jen aby se mi doma nesmáli ;-)! Kalendář si objednám přes e-shop, děkuji.
Marie Bartošová
Marie Bartošová13.11.2024 14:12 Dobrý den, pokud jsem správně v náhledu na připravovaný kalendář rozpoznala svoji starší zimní fotografii (titulek nemohu na svém prohlížeči rozlišit), jsem potěšena a se zveřejněním ráda souhlasím.
Alena Letochová
Nádherný kalendář. Děkuji moc za vybrání i mého fota. Vánočního setkání se bohužel nemůžu zúčastnit ze zdravotních důvodů, proto si 1 ks kalendáře objednám přes e-shop.
Jaroslava Handlová
Krásný kalendář. Objednávám 2 kusy, vyzvednu si při vánočním setkání.
Jana Šenbergerová
Objednávám 1 kus dalšího krásného kalendáře. Prosím o zaslání.
Irena Mertová
Objednávám 1 kalendář a vyzvednu na setkání. Je moc hezký, jako každý rok. Se zařazením fotky ráda souhlasím. :-)
Eva Krausová
Děkuji za zařazení mé fotografie, potěšilo mě to. Ostatně fotografii se žaludy mám i v mém vlastním kalendáři. Nejvíce se mi líbí fotografie v kalendáři B. Lazarové, L. Měkoty, E. Hodíkové, L. Heulerové a E. Valeriánové (od těchto dvou posledních fotografek mám snímky ve Fotu dne nejraději). Byť i ostatní se ve fotografování stále zlepšují. Gratuluji všem.
Soňa Prachfeldová
Souhlasím se zařazením do krásného kalendáře a zároveň moc děkuji za vybrání. Jeden kalendář vyzvednu na vánočním setkání. Děkuji za vše, co děláte pro íčko. ♥
Jitka Chodorová
Mimořádně krásné fotky.
Dana Puchalská
Kalendář je moc hezký. Gratuluju těm, kteří zde mají svoji fotografii. Objednávám 1 kus. Vyzvednu si ho při setkání.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%