Životní kotrmelec
Všechny fotografie: Elena Valeriánová

Životní kotrmelec

15. 11. 2024

Řízením osudu jsem se ocitla v této životní etapě ve Frýdku-Místku. Plně jsem pochopila rčení: Starý strom nepřesazuj. Jenže Osud nám přichystal situaci, na kterou člověka nic nepřipraví.

města a obce Můj příběh Podzimní soutěž 2024 příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 46 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Takový životní kotrmelec by nechtěl nikdo zažít. Elo, dost často si na tebe vzpomenu a moc ti přeju, aby se vše na jaře vrátilo do starých kolejí. Tvoje fotky jsou moc krásné, ať jsi, kde jsi.
Irena Mertová
Hezké výlety, hezké fotky. Přeji ti, aby se vám pocit domova vracel co nejdříve... :-)
Zdenka Jírová
Moc hezké fotografie a milá vzpomínka na Radhošť, kde jsem byla v roce 1962 s průmyslovko na výletě. Je tam krásně.
Miluše Hasenohrlová
Eleno, každý kotrmelec má i svůj konec. Přeji Tobě i manželovi hlavně zdraví, aby se vše v dobré obrátilo. Život není to, co chceme, ale to, co žijeme.(to jsem někde četla).Krásně jsem se prošla v Tvých fotkách.♥
Soňa Prachfeldová
Člověk nemůže tušit co můj život připraví. Něco můžeme ovlivnit, ale přírodní živly ani náhodou. Říká se co tě nezabije, to tě posilní. Něco na tom bude nevzdala jsi to chodíš opět na procházky jsi oporou svému manželovi a dá-li Bůh zase se nastěhujete do opraveného bytu a věřím, že už se to nikdy podruhé opakovat nebude. Přeji ti Elenko a Honzovi hodně zdraví a ať vše má jen dobrý konec. ❤️
Dana Puchalská
Eleno, děkuju za hezkou fotogalerii,kterou jsi přidala k článku. Ano, životní kotrmelce o kterých píšeš nejsou veselé... Držím celé Tvojí rodině palce .
Zuzana Pivcová
Eli, když jsme v létě 2021 zůstaly v Týně a nevrátily se do Prahy, také jsem si občas říkala, co tady budeme dělat, kam chodit. s kým komunikovat. Líbí se mi tu a jsem ráda, že se mi po Praze nestýská. U vás je situace jiná, ale jsi statečná a podnikavá, to je důležité.
Hana Rypáčková
Mám radost, že jsi našla náhradní azyl a objevila krásu okolí. Máme to tady u nás krásné.. A ty umíš krásu zachytit..
Hana Práglová
Eleno, je moc dobře, že jsi své zážitky napsala nám všem. Doma je doma, to je jasné. Ale z druhé strany... Aspoň při tom všem špatném co tě potkalo, máš možnost poznat jiný kraj a všechnu tu krásu, která je s ním spojena....
Helenka Vambleki
Elenko, jsem moc ráda, že útočiště jste našli právě ve Frýdku-Místku. Žila jsem v něm 30 let, narodily se mi tam děti a s nimi jsem jezdila na výlety do okolí, které jsi mi svými fotkami krásně přiblížila a oživila moje vzpomínky. Foť a prozkoumávej okolí, určitě poznáš ještě další pěkná místa v tomto kraji. A až se konečně vrátíte domů, doufám, že ten kotrmelec dokutálíš v pohodě a nebude na nos.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%