FOTO: Dana Straková
Hříchy mládí, aneb kdo jsi bez viny, hoď kamenem
14. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
23.11.2024 12:36
Gratuluju k výdrži. My letos oslavili společných 41 let, tak uvidíme :-)
Soňa Prachfeldová
15.11.2024 17:23
To byla veledůležitá životní křižovatka a tou vybranou cestou kráčíte spolu dál. Přeji hodně zdraví a štěstí.
Dana Straková
15.11.2024 12:15
Děvčata děkuji a moc mě těší, že jste se při čtení aspoň trochu pousmály a zavzpomínaly si na ty své "hříchy".
Alena Tollarová
15.11.2024 08:37
V mládí jsme se navyváděli ... bydlela jsem na kraji vesnice a pamatuji si, jak se občas nad krajinou ozýval mámin hlas Aleno, domů! Jinak jsem byla Alenka :) Dano, hodně zdraví a společných chvil s Tvým princem.
Eva Mužíková
14.11.2024 18:30
Dano, Tvé články mne baví. Zrovna včera navečer mi asi po třech letech zavolal nečekaně "
hřích" mého mládí. Tak jsme si dosti dlouho na to naše hřešení před padesáti lety zavzpomínali. Viděli jsme se za ta leta asi jen třikráz, jefnou mne dokonce doprovodil na setkání íčkařek v Praze tušim U vidliček. Zkrátka i malé hříchy k životu patří, jsou takovým zdravým kořenim.
Naděžda Špásová
14.11.2024 18:20
Dano, abych pravdu řekla, byla jsem na tom podobně. Než jsem poznala ve 24 letech svého muže, byla jsem samej chlap, ale ne každý měl , co chtěl. Zase až tak chtivá jsem nebyla. Sem tam si na to vzpomenu, bylo i z čeho vybírat.
Jitka Caklová
14.11.2024 15:41
Prima článek, neboť s úsměvem jde všechno líp :-) Mě vyměnil ON po 27 letech. Já bych po 25 letech také měnila :-), ale ON nechce ani slyšet :-)
Marie Webrová
14.11.2024 13:41
Také labuťáka už měnit nebudu, zítra to bude 49 co jsem stála před oddávajícím. A když mne naštve...tak si vždy vzpomenu a jednu hru s Eliškou Balzerovou...V TOMHLE VĚKU BY MU ČLOVĚK NEJRADĚJI DO KAFE NASYPAL ARZENIK MÍSTO VIAGRY.:-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA