Všechny fotografie: Poskytnuty z osobního archivu Heleny Přibilové
Africká Rwanda: Dlouhá cesta od genocidy k ekologickému prvenství
7. 11. 2024Slova, která jsme v červenci 2012 slyšeli od našeho řidiče v Kigali zněla děsivě: „Podívejte se na lidi kolem. Komu je více než třicet pět let, má na rukou krev. Je jisté, že někoho zabil, ale kolik jich bylo, neví ani on sám. Mohlo jich být pět, deset nebo padesát.“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Štěpánková
7.11.2024 15:14
Vaše cestopisy mě vždy vtáhnou "do děje", tedy do země, kterou popisujete. Parádní článek se spoustou fotografií, jako vždy. A už se těším na další.
Alena Tollarová
7.11.2024 13:04
Paní Helenko, na Váš článek jsem si udělala čas při odpolední kávě a jako vždy - přečetla jsem ho jedním dechem! Děkuji :)
Jarmila Komberec Jakubcová
7.11.2024 12:49
Velmi hezky zpracovaná fotoreportáž ze vzdálené Afriky. Hodně jsem o této kmenové válce četla a dík doplnění informací.
Pavlína Vavříková
7.11.2024 12:39
Jedním slovem skvělé! Místo, kam se už určitě nepodívám, jste zdokumentovala precizně, děkuji za cestovatelský zážitek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA