Všechny fotografie: Alena Tollarová a Martin Tollar
Sedmdesátka ve Stockholmu - Den třetí
4. 11. 2024Pátek 20. září. Ranní pohled z okna hotelového pokoje naznačuje, že se klube nádherný den. Po snídani musíme hotel opustit, hodit si batůžky na záda a celý den si všechny věci, které máme s sebou, nosit. Ve světle těchto skutečností se rozhoduji, že budu raději nosit kraťasy a oblékám si dlouhé kalhoty.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
5.11.2024 10:15
Ali, mám ráda zážitkové dárky, a ten pro Tebe byl výborně vymyšlený, přesně na Tvoje tělo. Je vidět, že jste si to oba dva parádně užili. Fotky z paláce jsou nádherné. Je vidět
Alena Vávrová
5.11.2024 01:11
Ali, bravo! Tři neskutečné dny ve Stockholmu, tolik zážitků a poznání! My tam byli jenom na skok cestou dál do místa pobytu. No a jízda parníkem, tak to byl umocněný zážitek. Moc ráda jsem si osvěžila svoje vzpomínky, díky! ♥
Eva Mužíková
4.11.2024 20:22
Alenko, vše podstatné napsáno, ale přesto mi to nedá. Tvůj syn Ti připravil opravdu krásný dárek a T jsu se s námi o něj podělila. Nejen výstižnými informacemi, ale i nádhernými fotkami.... odctěch cyklistů by s měli naši učit..jezdi jak blázi, zvonek je pro ně velká neznámá.
Hana Polednová
4.11.2024 20:12
Álo, i tento díl je hezké počteníčko i pokoukáníčko, fotky jsou nádherné. Zkrátka takový krásný dárek s nezapomenutelnými zážitky na celý život.
Blanka Lazarová
4.11.2024 19:03
Ali, to je fakt velmi výživný dárek. Syn měl ohromný nápad a navíc jste si to užili spolu. Docela vám to závidím, ale samozřejmě moooc přeju. Díky za pěkné fotky i poutavý článek. Nejvíc mě překvapil ten sprchovací kout z tak vzdálené minulosti. Kdyby to byla kvízová otázka, tak to, myslím, netrefí nikdo. :-) :-) :-)
Marie Seitlová
4.11.2024 16:06
Dostala jsi nejkrásnější dárek, cestovatelský a ještě společně se synem. Krásně jsi se s námi podělila o tvé zážitky. Moc hezké fotky.
Zuzana Pivcová
4.11.2024 15:44
Byl to opravdu krásný dárek, syn určitě dobře zná Tvé záliby v cestování a fotografování. Moc se mi Tvé cestopisné líčení líbilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA