FEJETON: Hnidopiši
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Hnidopiši

3. 11. 2024

Mít v partě takzvaného chronického analytika, to je někdy fakt k zbláznění. Ale mít v ní dokonce hned dva, to už je na vylítnutí z kůže. Vím, co říkám, my totiž máme Luboše a Oťase. Oba tito pánové jsou v analyzování nejrůznějších situací pravými mistry.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5.2 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Prima čtení :-) Rozbor analytiků "hnidopichů" ve druhém odstavci je dokonalý. Pokud ve mně kdokoliv vidí hnidopicha, vím že má problém a skrývá ho za své přerostlé ego. Vím to proto, že když jsem měLA problémy, tak každý, kdo měl odlišný názor, byl pro mě také hnidopich. Přiznat si vlastní problém není jednoduché, proto je snadnější označit oponenta jako hnidopicha :-) :-)
Jana Vargová
Výborně, díky, i za to, že analýza neprokázala různé národnosti aktérů :-)
Marcela Pivcová
Výborně! Také mi váš článek něco připomněl. Nebudu dále rozvádět, třeba by to někomu z mých známých nebylo vhod.
Daniela Řeřichová
Díkes. Jste moje krevní skupina, tento druh humoru se mi velmi líbí, jak píši opakovaně. :-)
Petr Adámek
Rozbor pohádky o řepě mě nadchl.
Dagmar Vargová
Díky za další dávku humoru v nedělním ránu. To nemá chybu! Oťas a Luboš by mohli úspěšně zastoupit všechny ty (údajně) chybějící psychology či psychoterapeuty. A pokud by trpícím lidičkám nepomohli, aspoň by je snad pobavili a rozesmáli. A to není málo :-).
Jana Šenbergerová
Ha,ha,ha! Hezké jako vždy, ale tentokrát mi to něco připomnělo. Nejsme Oťas a Luboš, ani se s nimi nescházíme. Sami občas zabředneme v podobných analytických debatách. Stává se nám to při snídani, když nikam nespěcháme, na zastávce autobusu, když čekáme a sledujeme cvrkot kolem, nebo jen tak, když nás na procházkách něco nebo někdo zaujme. Většinou to končí smíchem a větou: "Kdyby nás tak někdo slyšel, jak tu mudrujeme!" A hned je den veselejší. Jako po vašich nedělních fejetonech. :-)
Jiří Dostal
:-) :-) Literární poklesek Stephena Leacocka? Pěkné... :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%