Všechny fotografie poskytnuty z archivu Jana Zelenky. Úvodní foto Polygrafia n. p. Obsluha ofsetové rotačky Roland.
Křižovatky života
31. 10. 2024Tak jsem se opět na chvíli vrátil ke známému dotazníku francouzského spisovatele Marcela Prousta. Následující jeho otázku jsem si už kdysi položil, ale tehdy jsem si na ni neodpověděl. Až nyní se o to pokusím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
5.1.2025 12:37
Jojo, stáří je krásný... když nic nebolí. (To se nevysmívám ani nekritizuji, skutečně to tak mám i já, někdy tak, jindy onak.)
Soňa Prachfeldová
1.11.2024 08:47
Hezký aktivní život a nyní jsi Honzo úžasný spisovatel. Mnoho zdraví a pohody přejít a také na těch křižovatkách vyjdi dobrymt smeremz, kam potřebujete.
Eva Mužíková
1.11.2024 07:43
Honzo, Tvůj život je naplněný prací jako nádoba skoro až po okraj. Nyní to zbývající misto doplňuješ činností která Tě baví, především literárni aktivitou, skleničkou vína v oblíbené kavárně a setkávánim s kamarádkou Věrkou. Že tělo připomene občasnými bolestmi roky, to se stává nám všem. Hlavně že hlava je ještě v pořádku a můžes se radovat i z maličkosti. Jen tak dál.
Alena Tollarová
31.10.2024 22:38
Honzo, prožil jsi zajímavý pracovní život, máš na co vzpomínat. A teď se věnuješ svým zálibám, máš na ně čas. Ať Ti to dlouho vydrží :)
Marie Měchurová
31.10.2024 18:14
Honzo, měl jste pestrý profesní život, tak se mi to líbí. Taky mám ráda změnu. Obchod, to je moje. Pracovala jsem po maturitě a před důchodem v prodejním oddělení, a moc mě to bavilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA