Zaručený čisticí prostředek
Všechny fotografie: Jana Vargová

Zaručený čisticí prostředek

5. 11. 2024

Otevírám skříňku a pohledem přejíždím uzavřené láhve skleněné i plastové. To je na okno, to na podlahu, toto na nábytek, toto na dlaždice, tamto je desinfekce. Všechno je určeno na úklid.

aktivní senioři příroda psychika
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Moc hezký článek. Máme to štěstí, že takový čisticí prostředek máme všude kolem nás.
Jana Šenbergerová
Miluji podzim a rok co rok si ho náležitě užívám. A teď jsem unesena jeho krásou ve vašem podání. Díky za hezký nápad a jeho skvělé zpracování.
Věra Ježková
Hezký nápad, pěkně zpracovaný. :-)
Alena Tollarová
To je ten správný podzim, barevný, s trochou melancholie. A když skrze listy probleskne sluneční paprsek, to je balzám na duši. Také si ho užívám plnými doušky.
Marie Novotná
Přečteno jedním dechem. Úplně mne to ,,vcůclo" do děje. Na vyčištění hlavy nemám jen podzim,jaro je též kouzelné a ta radost ,že jsem o rok starší a pořád jsem,taková jaká jsem. Příroda je všelék. :-)
Dagmar Vargová
Nádherná procházka a potěšení pro oči hned takto zrána :-). Vnímám to naprosto stejně. Každý rok se těším na klidný barevný podzim po úmorných letních vedrech. Díky za milé povídání a fotodokumentaci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%