Všechny fotografie: Alena Tollarová
Zřícenina hradu Blansko v Českém středohoří
30. 10. 2024České středohoří, mnou milovaný kout naší země, je plný krás. Krás přírodních, kterých se jen těžko můžete při toulkách po malebných kopečcích nabažit. A kopce, zejména v jeho části po levé straně Labe, jsou ozdobeny hrady, shlížejícími do kraje, resp. v současné době jejich zříceninami. Jednou z nich je méně známý hrad Blansko.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
1.11.2024 21:10
Álo,Ty toulavé botky co nosíš, musí být opravdu notně ošoupané . A já Ti děkuju za krásné přiblížení hradu o kterém jsem neměla ani tušení.
Eva Mužíková
1.11.2024 21:04
Alenko, článek s krásnými fotkami mi málem unikl. A to by mne mrzelo. Protože je opět, jak jsme u Tebe zvyklí, velmi zajímavý. Díky.
Martina Růžičková
1.11.2024 19:24
Moc hezky jsi nám o malebné zřícenině napsala a přidala krásné fotky. :-)
Blanka Lazarová
31.10.2024 20:49
Ali, nedá mi to a musím se pořád vracet k tomuto článku kvůli té úvodní fotce. Je skvostná !!! :-)
Marie Měchurová
31.10.2024 15:49
Ali, další zajímavá pozvánka do Vašeho úžasného kraje. V neděli jsme vylezli na druhé straně Labe na Velký Chlum. Tak na jaře dáme třeba hrad Blansko.
Elena Valeriánová
31.10.2024 10:30
Slovem i obrazem velmi dobře připravená reportáž. Já když si čtu Tvé články, tak si vždy vzpomenu na slogan "mé srdce hoří pro Středohoří". Ten slogan vystihuje Tvé kroky, Tvou lásku i Tvé sdílení svých prožitků s námi, kteří jsme rozeseti ve všech koutech naší země. A za to Ti za nás děkuji.
Jana Šenbergerová
31.10.2024 09:30
Ali, České středohoří a ty nemůžete zklamat. Ono krásné a ty navíc šikovná. Jste skvělá dvojka!
Soňa Prachfeldová
31.10.2024 07:28
To jsou skryté poklady kolem nás. Takže mám ráda tajuplné zříceniny. Krásné, z jara tam zajedu.
Alena Vávrová
30.10.2024 23:24
Ali, díky za sdílení článku a fotek o hradu Blansko. Krásné místečko!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA