Svaly místo tuku: Proč je důležité sledovat složení těla i po šedesátce?
Ilustrační foto: Freepik

Svaly místo tuku: Proč je důležité sledovat složení těla i po šedesátce?

26. 10. 2024

Uchování zdraví a dobré kondice jsou klíčem k možnosti aktivního života i v pokročilejším věku. Udržet si vitalitu po šedesátém roce života může být někdy náročné. Naštěstí ale existují způsoby, jak mít své tělo pod kontrolou.

prevence Zdravá strava zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(3.7 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Evo jsou to moje zkušenosti, tak o nich píši. Můžeš mi věřit, že po zkušenostech, kterými jsem si prošla, už vím, co mi tělo svojí bolestí říká a zvládnu ji i bez "prevence". o které článek je.
Eva Mužíková
Hlavně že je tomu opravdu tak jak píseš.
Jitka Caklová
Na rozdíl od Evy a určitě mnohých dalších "zodpovědných", jsem si tím vším, co je v článku popsáno, neprošla. Díky celoživotním zkušenostem (hlavně těm bolestným/bolestivým), jsem došla k poznání, že moje tělo, v souladu s Duší, funguje "Bez ztráty kytičky" ♥♥♥
Eva Mužíková
Přesně tim vším, co je zde popsáno jsem prošla minulý týden u nás v Centru prevence. Mohu jen doporučit, ale to snad i tak trochu proto, že jsem prošla t.zv..: " Bez ztráty květinky".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%