FOTO: Jana Šenbergerová
Omalovánky
27. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
27.1.2025 17:18
Moc vám všem děkuji za vlídné přijetí toho, co mě baví. Trávím touto činností hodně času a bylo mi líto, že z toho mám potěšení jen já. Teď mám o to větší radost, je jsem potěšila i vás. Jitko, připomněla jsi mi, jak ten čas letí. Děkuji, že tu mou pohlednici opatruješ. Evo, děkuji i za přání. Pastelkami vybarvuji už jen sporadicky, je náročnější a chyby se těžko opravují. Operovaná ruka moc nevydrží. O to jsem radši, že mohu pokračovat v mobilu.
Eva Mužíková
27.1.2025 15:56
Jani, jedna krásnějši než druhá jak píše Anička. Je to smysluplné využití času. Někdo má fotoalba, Ty máš uložena v albech tato vlastní dílka. Obdivuji Tvoji trpělivost. Ať Ti oči a ruce slouží. Jsi senior hravý, dělej co Tě bavi.:))))
Anna Potůčková
27.1.2025 14:21
Jani jedna krásnější než druhá. Hotová pastva pro oči ta pestrost vzorů i barev
Jitka Caklová
27.1.2025 12:15
:-) Má i věnování: "S radostí jsem vybarvila a s láskou věnuji pro vzpomínku na mini sraz i60, Jana, Ve Zlatých Horách 4.9.2016
Jitka Caklová
27.1.2025 12:01
Jano, krásný koníček. Jedna z Tvých mandal v papírovém podání, kterou jsi mě obdarovala v Mikulovicích, je zarámovaná a tvoří součást výzdoby kuchyně. Právě se na ni dívám a vzpomínám na zašlé časy.
Věra Ježková
27.1.2025 10:00
Jano, jsou krásné. Ale na vybarvování bych neměla trpělivost, na tvoření ani schopnosti. Jako dítě jsem měla omalovánky ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA