Všechny fotografie: Poskytnuty z osobního archivu Heleny Přibilové
Prvními cizinci při objevování zapadlých koutů Jižní Koreje
28. 10. 2024Jižní Korea má rozlohu menší než bývalé Československo, ale žije tam 52 milionů lidí. Na čtvereční kilometr připadá 507 osob. Na dálnicích jsou zácpy nejen ve špičce a nikoliv pouze kolem velkých měst. Obytné domy šplhají k nebi. Přelidněná země dynamických lidí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
28.10.2024 10:40
Paní Helenko opět velmi zajímavá fotoreportáž ze vzdálené země. Článek čtu vždy vícekrát a vracím se k k fotkám. Protože jsem na rehab. odd. mám více času.
Vladislava Dejmková
28.10.2024 10:26
Také jsem si článek se zájmem přečetla. Vím, že si na takové čtení musím vyhradit delší chvíli klidu, ale stojí to za to. Ráda si prohlížím i fotografie, tentokrát mě upoutala kromě jiného spousta výrazných barev.
Helena Štěpánková
28.10.2024 08:53
Perfektní cestopis. Umíte krásně popsat zemi, kterou navštívíte. Jako byste tam žili několik let. Vždy se na vaše články o cestování těším. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA