Města a městečka severní a střední Dalmácie
Pevnost v chorvatském Trogiru. FOTO: Marie Měchurová

Města a městečka severní a střední Dalmácie

10. 11. 2024

Při našem říjnovém putování po Chorvatských národních parcích jsme měli možnost navštívit i zajímavá města a městečka severní a střední Dalmácie. Můžete je se mnou také navštívit prostřednictvím mých fotografií.

cestování fotografování Chorvatsko
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Krásné fotky, hezky jsem si zavzpomínala. I když slzičku uronila...
Alena Tollarová
V Chorvatsku jsem nikdy nebyla. Ale máš pravdu, taky bych fotila jako divá :)
Eva Mužíková
Tak to je veledílo Maruško. Smekám.
Libuše Heulerová
oprava...dalmácké putování
Libuše Heulerová
Maruško, hezké dalmátské putování ...doplněné krásnými fotkami....díky!!!
Blanka Lazarová
Marie díky, oživila jsi mi dávné vzpomínky z mládí. Na mnoha místech jsem byla a moc se mi tam líbilo. Děkuji. :-)
Vladislava Dejmková
Ráda si chorvatská města připomenu, většinu z nich jsem navštívila a mám na to hezké vzpomínky. Ještě vych se někdy ráda podívala do Trogiru.
Jan Zelenka
Paní Měchurová, měla jste to nechat. Pokud je to chyba, tak minimální. Nedohledal jsem na webu, jestli se chorvatsky Jakub neřekne právě řekne Jakov. Vybavily se mi úžasné vzpomínky. Jen kvůli našim cestám jsem se učil chorvatsky.
Jarmila Komberec Jakubcová
V Chorvatsku jsem byla několikrát a asi nejvíc mi oslovila Omiš, kde vždy v polovině srpna Chorvaté pořádají tzv. pirátskou bitvu.Také Podgoře se mi moc líbilo. Hezké fotky.
Naděžda Špásová
V Chorvatsku jsme byli dvakrát, poprvé to bylo na Pelješacu a podruhé na Viru. Tam jsme si udělali výlet linkovaným autobusem do Zadaru. Bylo to moc hezké. Fotky jsou pěkné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%