Ilustrační foto: Pixabay
Jak jsem naletěla šmejdům
21. 10. 2024Mně se to nestane, jsem přece chytrá a obezřetná, říkala jsem si… Jak může být někdo tak naivní a věřit evidentním podvodníkům, říkala jsem si. Jenže tak dlouho chodíte se džbánem, tak dlouho jste nad věcí, až se ucho utrhne a najednou nad věcí nejste.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
26.10.2024 13:48
Jsi jedna z mála, která se netají tím, že naletěla. Jó jó, šmejdi to mají vymakaný, stále vymýšlejí nové a nové finty a vždycky se jim podaří někoho okrást. To lákají na výprodeje skladu, pak prodávají za babku nevyzvednuté balíčky a pořád dokola. A kolik toho mám ve spamu. Kolikrát já už dědila po zemřelém, který se jmenuje stejně jako vy-mimochodem, můžu se uřehtat, když mě dotyčný "advokát" oslovuje: Vážený pane Hej3.....má emailová adresa takto začíná :-) :-) :-) Pokud nejde o miliony, tak podvedení raději mlčí a potichu se stydí, že naletěli a ani to nejdou nikam hlásit, protože nahlas vykřikovali: já jsem opatrný, mě se to nemůže stát. A jak vidno, naletí i opatrní a přeji ti, aby to u tebe bylo poprvé a naposled :-)
Alena Gebauerová
22.10.2024 14:19
No nevím, ale já bych si to v Datartu ověřila předem. Denně dostávám bejamou slevu, odměnu za ga vyplnění spokojenosti, vyhru apod.
Romana Blažková
22.10.2024 10:03
Tak to je hezké, že reklama zmizela. Já, když jsem nahlašovala podvodné stránky, které se vydávaly za pražské letiště a že rozprodávají nevyzvednutá zavazadla za 60 Kč (google fotku ihned našel, bylo vidět, že je ukradená), tak mi přišla odpověď, stránku jsme prověřili, neshledali jsme nic závadného, přitom šlo o stejný druh podvodu. Stránka zůstala aktivní i s to podvodnou reklamou.
Marie Měchurová
21.10.2024 18:18
Zuzano, ujela mi ruka s hvězdičkou, tak jednu přidávám*. Člověk musí být pořád ve střehu. Já, když si něco objednávám, tak si raději připlatím, a zaplatím hotově při převzetí.
Libuše Křapová
21.10.2024 15:33
Tý jo, ti šmejdi to mají vymakané! Ještě že jste přišla jen o tu šedesátku. Konvici nepotřebuji, tu nám novou loni přinesl Ježíšek, ale jako varování uložím v hlavě. Díky za článek.
Dana Procházková
21.10.2024 14:57
Dobře to dopadlo a děkuji za poučný článek, člověk nikdy neví kdy a kde je nějaká pastička nastražená.
Zuzana Pivcová
21.10.2024 14:21
Jste dobrá, že jste to přiznala, a zároveň je to i názorné poučení případných dalších "hamižných".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA