Ilustrační foto: Pexels
Bojíte se nákupů v e-shopech? Můžete využít jednorázovou virtuální kartu
29. 10. 2024V době nakupování vánočních dárků je nutné počítat s vyšší aktivitou kybernetických šmejdů, kteří se snaží vylákat od důvěřivých zákazníků údaje z platebních karet. Jaké typy karet jsou pro nakupování na e-shopech nejbezpečnější?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
2.2.2025 06:58
Ze své zkušenosti vím, že jsem instalovala aplikaci Snapseed na mobil typu Samsung a mám ji v češtině. Už si to nepamatuji, ale určitě jsem nehledala aplikaci primárně v češtině (anličtina mi nevadí). S největší pravdépodobností se aplikace při instalaci zeptá, v jakém jazyce ji chcete používat. Takže bych doporučila instalovat anglickou a věnovat pozornost nastavení během instalace nebo hned po instalaci. Aplikace k instalaci se spíš vybírají podle zařízení, na které chcete instalovat (jsou jiné pro mobily s OS Android a jiné pro zařízení od Apple, jiné bývají i aplikace pro použití na PC)
Ingrid Hřebíčková
1.2.2025 23:16
Vlaďko, pročítám si vaše články a prosím o radu. Aplikaci Snapseed si chci nainstalovat, ale je v angličtině. Musím ji nainstalovat v češtině? Já ji nemůžu najít v češtině. Ještě jednu radu prosím. Nainstalovala jsem si do mobilu Smart klíč. Chci jej používat do internetového bankovnictví místo zdlouhavého přihlášení. Dá se ještě k něčemu smartklíč používat? A jak? Moc děkuji. Vaše vděčná čtenářka Ingrid.
Radmila Coufalová
17.11.2024 15:51
Začala jsem využívat platbu přes QR kód. Stačí mít staženou bankovní aplikaci v mobilu a vygenerovaný QR kód jenom telefonem naskenovat. Jednoduché, bezpečné, rychlé.
Jana Šenbergerová
31.10.2024 09:41
Vlaďko, ještě si přečtu pár vašich článků na podobné téma a naučím se "čínsky". "Španělskou ves" už jsem zvládla.
Soňa Prachfeldová
31.10.2024 07:45
Výborný článek z, díky Vlaďko. Asi vylepším placení peněženkou v mobilu.
Jana Kollinová
29.10.2024 11:26
Opět jeden z velmi užitečných článků pro bezpečnější nakupování po internetu. Mám aplikaci George a oceňuji připojené video o vytvoření jednorázové virtuální karty. Děkuji, paní Vladislavo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA