Ilustrační foto: Pixabay
Jsem žádaná a žádoucí (takové malé vědecké pojednání)
17. 10. 2024Je o mě přímo boj. Nevěříte? Podám nyní důkaz a podrobně zpracovanou analýzu. Sběr materiálu je starý tři dny a já se tímto omlouvám, že jsem předchozí cenné materiály průběžně mazala.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
21.10.2024 08:40
Fb jsem neměla, nemám a nebudu mít. Někdy nestíhám virtuálně co mám o reálném světě ani nemluvě. :-)
Lenka Kočandrlová
18.10.2024 11:55
Na FB skoro nechodím,zajímají mne když tak jen mí známí,na cizí ksichty jakože možných přátel se vůbec nikdy nedívám.
Zdenka Jírová
18.10.2024 00:56
I já musím přiznat, že po mě touží řada výjimečných mužů. Bohužel, nedala jsem jim příležitost, aby mi přednesli své návrhy ohledně financí, které určitě potřebují, aby mne mohli navštívit. Mužské žádosti o přátelství v jakékoliv formě spamuji bez přečtení. Také jsem odmítla jakousi paní ze Slovenska, která mně chtěla dát milion, protože jí to řekl Bůh. Ani jsem nedočetla, co pro to musím udělat já. Šlapu si po štěstí.
Marie Měchurová
17.10.2024 21:33
Zuzano, nejste sama. I já už jsem odmítla desítky příležitostí o zajímavé seznámení s atraktivními muži, většinou z USA. Asi si šlapu po štěstí.
Jiří Dostal
17.10.2024 16:06
:-) Jako bych znovu tajně nahlédl do matčina protektorátního alba totálně nasazených s jejich šéfy z provozů Avia Letňany - krásná máti z oddělení ochranných pomůcek, mladí krasavci s kariéristickými hledy a kluzká lesba turkoněmecké krve jako šťáva opulentního sex-menu... :-)
Naděžda Špásová
17.10.2024 13:34
FB nemám a ani ho nechci. Moje sestra, které je 74 a na FB je taky mi říkala, že dostává nabídky. Zuzanko, klidně to přecházejte, navíc si myslím, že to může zvednout i sebevědomí. Mně, když mi byli 15 a dojížděla jsem do školy, řekli dva kluci ve vlaku, že jsem hnusná jak práce, dodnes si to vybavují, mindrák mi zůstal.
Jana Kollinová
17.10.2024 12:13
Virtuální svět má svá specifika a záleží na každém jedinci do jaké úrovně je ochoten vstoupit. Osobně volím alternativu - sci-fi, lhostejno zda ve filmu nebo na jiných platformách, ale zásadně formou, kde nejsem protagonistkou.
Zuzana Pivcová
17.10.2024 12:05
Tak o to bych se ani nepokoušela. Stačilo, když mě před lety balili v mých 51letech skuteční mladí Tunisané.
Vlasta Ledlová
17.10.2024 09:21
Před časem jsem na FB zažívala stejné nálety úžasných uchazečů o přátelství. Nejdřív jsem návrhy jenom odebírala z upozornění, ale nepomáhalo to. Žádosti přicházely stále. Potom jsem tyto muže (i tureckou bankéřku) začala blokovat. Asi dva týdny to ještě pokračovalo, ale od té doby mám pokoj. Zřejmě pochopili/y.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA