Historka z karantény
Ilustrační foto: Pixabay

Historka z karantény

14. 10. 2024

Jak se začínají v médiích pomaloučku polehoučku objevovat zprávy o covidu, tak aniž bych chtěla jakkoli zlehčovat situaci, vynořila se mi z hlubin paměti příhoda z nedaleké minulosti.

covid 19 Můj příběh rodina
Hodnocení:
(4.8 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
Iveto, s chutí jsem se zasmála. Jen doufám, že další podobnou příhodu už nebudete psát (tím myslím to, že už snad žádná další protivná karanténa nebude...)
Jana Kollinová
Vtipně napsané. Při čtení jsem se bavila od začátku do konce. Na podobné zásahy jsem sama. Naštěstí mám jističe hned za dveřmi a na otevření dvířek používám šroubovák. Občas moji dovednost využívá i mnohem starší sousedka na patře.
Jiří Dostal
:-) :-) Nedávná příhoda v hlubinách paměti a zážitek hrůznější covidu, inspirativní... :-) :-)
Helena Votíková
Pěkně napsané, pobavila jste mě. A připomněla spoustu podobných momentů .Díky
Marie Faldynová
V našem panelákovém bytě je všechno na elektřinu a tak jsem vděčná manželovi, že iniciativně řeší vypadlé jističe. Také koupil kempinkové lampičky na sluneční baterie, je to šikovné jako nouzové osvětlení. Na drastické filmy se nedívám, nemám na to nervy, už od mládí.
Zuzana Pivcová
V Praze jsem žila bez baterky, tady na venkově ji používám stále, jdu shánět kočky, krmit ježky, vynést odpadky atd. Brzy se stmívá a je to tu dost rozlehlé. Díky, pobavila jste mě.
Jana Šenbergerová
Přečtením vašeho článku byla má potřeba něčeho veselého pro dnešek plně uspokojena. Navíc jsem si zopakovala, kde máme jističe. Zatím jsme si vždy vystačili s tím, co je v bytě, občas bylo třeba vyjít na chodbu za dveře našeho bytu. Zatím se nám vždy povedlo najít šroubovák, kterým se dají otevřít dvířka ke všem jističům v patře. Baterka kupodivu byla vždy po ruce, i když občas také vypoví službu. Při podobných akcích teď většinou funguji jako technická podpora - radím. :-)
Vladislava Dejmková
Pokud by to byl můj příběh, tak bych šla hledat kličku já . Ale jde to otevřít i vhodným . šroubovákem. Je to výborně napsané, skoro jsem se bála. Omlouvám se za 1 hvězdičku, uklepla jsem se ani nevím kdy.
Jitka Caklová
Po přečtení článku koukám, že nevidím baterku na stálém místě. Bude od soboty někde v suterénu, kde jsem potřebovala komínovými dvířky do čista vybrat lopatkou z komína saze. Dík za připomenutí, baterka v domě - nezbytný doplněk za jakékoliv situace :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%