Ilustrační foto: Pixabay
Historka z karantény
14. 10. 2024Jak se začínají v médiích pomaloučku polehoučku objevovat zprávy o covidu, tak aniž bych chtěla jakkoli zlehčovat situaci, vynořila se mi z hlubin paměti příhoda z nedaleké minulosti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
15.10.2024 12:29
Iveto, s chutí jsem se zasmála. Jen doufám, že další podobnou příhodu už nebudete psát (tím myslím to, že už snad žádná další protivná karanténa nebude...)
Jana Kollinová
15.10.2024 10:48
Vtipně napsané. Při čtení jsem se bavila od začátku do konce. Na podobné zásahy jsem sama. Naštěstí mám jističe hned za dveřmi a na otevření dvířek používám šroubovák. Občas moji dovednost využívá i mnohem starší sousedka na patře.
Jiří Dostal
15.10.2024 09:21
:-) :-) Nedávná příhoda v hlubinách paměti a zážitek hrůznější covidu, inspirativní... :-) :-)
Helena Votíková
15.10.2024 08:44
Pěkně napsané, pobavila jste mě. A připomněla spoustu podobných momentů .Díky
Marie Faldynová
14.10.2024 21:56
V našem panelákovém bytě je všechno na elektřinu a tak jsem vděčná manželovi, že iniciativně řeší vypadlé jističe. Také koupil kempinkové lampičky na sluneční baterie, je to šikovné jako nouzové osvětlení. Na drastické filmy se nedívám, nemám na to nervy, už od mládí.
Zuzana Pivcová
14.10.2024 15:19
V Praze jsem žila bez baterky, tady na venkově ji používám stále, jdu shánět kočky, krmit ježky, vynést odpadky atd. Brzy se stmívá a je to tu dost rozlehlé. Díky, pobavila jste mě.
Jana Šenbergerová
14.10.2024 15:12
Přečtením vašeho článku byla má potřeba něčeho veselého pro dnešek plně uspokojena. Navíc jsem si zopakovala, kde máme jističe. Zatím jsme si vždy vystačili s tím, co je v bytě, občas bylo třeba vyjít na chodbu za dveře našeho bytu. Zatím se nám vždy povedlo najít šroubovák, kterým se dají otevřít dvířka ke všem jističům v patře. Baterka kupodivu byla vždy po ruce, i když občas také vypoví službu. Při podobných akcích teď většinou funguji jako technická podpora - radím. :-)
Vladislava Dejmková
14.10.2024 14:52
Pokud by to byl můj příběh, tak bych šla hledat kličku já . Ale jde to otevřít i vhodným . šroubovákem. Je to výborně napsané, skoro jsem se bála. Omlouvám se za 1 hvězdičku, uklepla jsem se ani nevím kdy.
Jitka Caklová
14.10.2024 14:51
Po přečtení článku koukám, že nevidím baterku na stálém místě. Bude od soboty někde v suterénu, kde jsem potřebovala komínovými dvířky do čista vybrat lopatkou z komína saze. Dík za připomenutí, baterka v domě - nezbytný doplněk za jakékoliv situace :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA