Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
GLOSA: O Zoubkové víle
31. 10. 2024Už jste někdy slyšeli o Zoubkové víle? Neslyšeli? Je to tak, když vypadne lidskému mláďátku první mléčný zoubek, ono si ho schová pod polštář a ráno se podívá, co mu zoubková víla nadělí. Našemu prvňáčkovi vypadl první zoubek, a tak si ho s nadšením schoval pod polštář.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
3.11.2024 18:29
Myslím, že mým poštářem jsou mé myšlenky, vzpomínky i přání, která mě však nesvazují, jdou se mnou a čas od času mě lehce naťuknou a řeknou mi: Tak co, mohlo by to být ještě o trochu lepší? Díky, Soňo.
Jitka Caklová
3.11.2024 10:53
Soňo hezky si to napsala. Že zázraky se dějí vím už víc jak čtyři roky. Děly se mi už dřív, jen jsem nevěděla a vnímala je jako náhodu. :-)
Libuše Heulerová
2.11.2024 09:43
Soni, krásné a hlavně moc milé povídání ....taky k zamyšlení....díky :-)
Eva Mužíková
1.11.2024 13:10
Soni, nikdo jiný by to tak hezky napsat nedovedl, jsi zkrátka hlavička.
Marie Ženatová
1.11.2024 07:12
Milá Soni*, ze srdce děkuji za nádherné povídání. Některá moje vnoučátka také navštěvovala "zoubková víla". A kde byl vždy uschován první vytržený zoubek? - no přece v krabičce od zápalek ♥
Jarmila Komberec Jakubcová
31.10.2024 21:15
Soni moc milé povídání. také moje vnoučata navštěvovala zoubková víla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA