Máte hezký zadek? Ano, dokonce i pozadí je předmětem výzkumů
Ilustrační foto: Ingimage

Máte hezký zadek? Ano, dokonce i pozadí je předmětem výzkumů

16. 10. 2024

Národní den zadků. Takový svátek skutečně existuje. Hnutí za věnování větší pozornosti zadním částem těla vzniklo ve Spojených státech a mluví se o něm.

společnost vztahy a sex ženy
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
Tak tedy velký zadek,doslova bych napsala pr.el,zvaná kaďák,není ani nikdy nebyl hezký. Velikými,ba nadměrnými zadnicemi se vyznačovali afričtí Pygmejové, myslím,že u nás byly široké zadnice spíše litovány.
Jindřich Berka
Přiznám se, že mě ženský zadek již nezajímá. Může za to nedostatek testosteronu (nejdůležitější mužský hormon), cukrovka nebo věk? Asi všechno dohromady. Musím přiznat, že mě ještě nedávno silně vzrušoval. Jindra
Naděžda Špásová
Jo, kdysi mi to bylo několikrát pány řečeno, dneska by si to každý rozmyslel. S věkem mi někam tak trochu zmizel.
Dušan Brabec
Pěkné ženské zadečky vždy každého muže potěší. A na věku vůbec nemusí záležet...
Jitka Caklová
:-) :-) Odpověděla jsem na dotaz v titulku a k poslední větě dodávám, že v pětasedmdesáti nejsem narcista. Jsem pouze sebevědomá žena, spokojená se svým tělem a díky tomu i s celým životem. Nikdo mi na to nic nepřidal, přesto kritiku nikomu neupírám. :-) :-) :-)
Jitka Caklová
:-) :-) Dnes je můj Den, neboť díky pravidelnému cvičení a ježdění na koloběžce bez elektropohonu, mám pěkný zadek! :-) :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%