Ilustrační foto: Ingimage
Máte hezký zadek? Ano, dokonce i pozadí je předmětem výzkumů
16. 10. 2024Národní den zadků. Takový svátek skutečně existuje. Hnutí za věnování větší pozornosti zadním částem těla vzniklo ve Spojených státech a mluví se o něm.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
18.10.2024 11:50
Tak tedy velký zadek,doslova bych napsala pr.el,zvaná kaďák,není ani nikdy nebyl hezký. Velikými,ba nadměrnými zadnicemi se vyznačovali afričtí Pygmejové, myslím,že u nás byly široké zadnice spíše litovány.
Jindřich Berka
18.10.2024 00:13
Přiznám se, že mě ženský zadek již nezajímá. Může za to nedostatek testosteronu (nejdůležitější mužský hormon), cukrovka nebo věk? Asi všechno dohromady. Musím přiznat, že mě ještě nedávno silně vzrušoval. Jindra
Naděžda Špásová
17.10.2024 13:39
Jo, kdysi mi to bylo několikrát pány řečeno, dneska by si to každý rozmyslel. S věkem mi někam tak trochu zmizel.
Dušan Brabec
17.10.2024 10:51
Pěkné ženské zadečky vždy každého muže potěší. A na věku vůbec nemusí záležet...
Jitka Caklová
17.10.2024 09:42
:-) :-) Odpověděla jsem na dotaz v titulku a k poslední větě dodávám, že v pětasedmdesáti nejsem narcista. Jsem pouze sebevědomá žena, spokojená se svým tělem a díky tomu i s celým životem. Nikdo mi na to nic nepřidal, přesto kritiku nikomu neupírám. :-) :-) :-)
Jitka Caklová
17.10.2024 07:56
:-) :-) Dnes je můj Den, neboť díky pravidelnému cvičení a ježdění na koloběžce bez elektropohonu, mám pěkný zadek! :-) :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA