Všechny fotografie: Alena Tollarová a Martin Tollar
Sedmdesátka ve Stockholmu
14. 10. 2024Čas nezastavíš. Je spravedlivý a měří všem stejně. To jsem si říkala, když jsem otáčela listy v kalendáři a nezadržitelně se blížil měsíc září. Stejně jako děti, které by chtěly prodloužit prázdniny pokud možno na nekonečno, tak i já jsem si přála, aby se srpen zastavil a mohla jsem svůj věk stále začínat číslicí šest.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
14.10.2024 14:36
V mládí jsem si schovávala barevné pohledy z ciziny, mezi nimi byly i ze Švédska, ale ze Stockholmu zrovna ne. Ani později jsem tam nikdy nebyla. Moc hezké informace i fotky.
Jana Kollinová
14.10.2024 12:50
Zajímavý článek se skvělými fotografiemi z pobytu ve Stockholmu. Děkuji za sdílení. Sakrální stavby a jejich interiéry mě okouzlily stejně tak jako fotografie plavidel.
Libuše Heulerová
14.10.2024 11:13
Ali, jako bych tam byla s Tebou...díky za článek a krásné fotky!! Bezva dárek a hlavně, že jel syn s Tebou.
Květuše Pinkasová
14.10.2024 11:11
Alenko, co dodat ♥ Prožívám svou/ tu naši společnou sedmdesátku s velkým překvapením /a nezapomenutelnými zážitky dnes znovu s Tebou ♥ Stockholm tady poznávám díky Tobě krásněji a podrobněji v klidu domova ♥ Tvá dokumentace je opět úžasná a synové opravdu dovedou překvapit ♥
Elena Valeriánová
14.10.2024 09:07
Tak to je dárek podle mého gusta. Ty zážitky a chvíle, okamžiky prožité spolu se synem Ti nikdo nikdy nevezme. Z toho můžeš čerpat ještě dlouho. Krásný výlet a nádherné fotky. Stockholm je pro mne jedna velká neznámá, díky za krásné seznámení.
Blanka Lazarová
14.10.2024 08:45
Ali, asi se tam nikdy nepodívám, tak jsem ráda za tvé vyprávění. Jo a ta loď je fakt impozantní. Už se těším na pokračování. :-)
Hana Rypáčková
14.10.2024 08:32
Já severské země miluji a tvé zážitky čtu s velkou radostí.. Umíš to hezky vylíčit.. To jsou ty nejkrásnější dárky, co můžeme dostat.. Moc ti to přeji. A těším se na pokračování...
Daniela Řeřichová
14.10.2024 08:24
Alenko, takový dárek má pro tvoji cestovatelskou duši opravdu velkou cenu. Děkuji za sdílení dojmů, ve Stockholmu jsem nikdy nebyla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA