Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Pozdní léto na ostrově Rhodos
5. 10. 2024Letošní horké léto jsem většinou trávila na zahradě, která díky vysokým teplotám vyžadovala časté zalévání. A za odměnu jsem mohla odpočívat ve stínu ovocných stromů, na kterých se letos bohužel neurodilo žádné ovoce.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
8.10.2024 00:02
Moc hezký průvodce zajímavého ostrova. Měli jste krásnou dovolenou. Fotky jsou nádherné.
Dana Šmerdová
6.10.2024 22:14
Zítra odlétáme ?. Krásně napsané, krásné fotky. Nádherná dovolená ?♥️.
Helena Přibilová
5.10.2024 20:00
Děkuji za Váš další skvělým způsobem zpracovaný článek, tentokrát věnovaný řeckému ostrovu Rhodos.
Vladislava Dejmková
5.10.2024 19:05
Zuzko, Kolymbia patří také pod Afantou, takže jsme byli zhruba na stejném místě. Jen od té doby tam pŕibylo hodně hotelů po celém pobřeží.
Zuzana Pivcová
5.10.2024 16:39
Vlaďko, děkuji. Rhodos patřil k nejmilejším cílům mých návštěv řeckých ostrovů. Byla jsem tam ale už v květnu 2004, teprve začínala sezóna, všechno kvetlo, první den byl v provozu turistický vláček, jedoucí z obce Afandou v kopci dolů na pobřeží do Afandou Beach, kde jsem bydlela v malém hotýlku. Tam nebylo žádné jiné spojení, musela jsem jít nějakou zahrádkovou osadou přes vyschlou říčku na hlavní silnici, spojující dvě města - Rhodos a Limnos, a čekat u nějakého viaduktu, jestli mi zastaví jeden z projíždějících autobusů. Ale stejně moc ráda vzpomínám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA