FOTO: iStock
Už vám bylo 65 a máte ještě spoustu plánů?
9. 10. 2024Se zvyšujícím se věkem stárne i váš imunitní systém a s tím se zvyšuje i riziko onemocnění chřipkou a následných komplikací.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
15.11.2024 08:55
Už mi bylo 75 a mám spoustu plánů. K tomu abych si je plnila nepotřebuji žádné očkování, ani nalévání bludů do své hlavy.
Dušan Brabec
4.11.2024 10:12
Rovněž se rozhodně očkovat nenechám. Pokud má člověk v pořádku přirozenou imunitu, není to třeba a očkováním pouze riskuje, že si ji naruší. Zejména vakcínami na covid-19! Kamarád cestovatel, kterému je teď 57, zdravý člověk a sportovec, aby si mohl cestovat, nechával se opakovaně vakcinovat proti covidu a nyní již půl roku leží po mozkové mrtvici. Ale lékaři musí tyto souvislosti zamlčovat - silná cenzura!
Jaroslav Čtvrtečka
24.10.2024 20:31
Vždy když jsem se nechal očkovat, dostal jsem akorát silnou chřipku. Za mě už ne.
Hana Rypáčková
12.10.2024 08:58
Ta fotka se mi líbí. Tak si představuji volný čas. V přírodě.. Ano je mi hodně přes 65, ale očkovat se nenechám....Stačilo....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA