Moje evakuace v zaplaveném Bohumíně
Všechny fotografie: Pavel Čempěl, Město Bohumín

Moje evakuace v zaplaveném Bohumíně

18. 9. 2024

Opakoval se rok 1997, Bohumín zase pod vodou. Meteorologové předpovídali velké deště, ale netušili jsme, že to bude opět apokalypsa. Před vodou neutečeš, ale byla jsem v klidu, protože od řeky nás chrání železniční násep, kudy jezdí vlaky do Polska.

města a obce Můj příběh povodně
Hodnocení:
(4.8 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Neumím si tohle všechno vůbec představit.
Hana Práglová
Nechtěla jsem komentovat. Jen sdeluji, že fotky jsou většinou z naší ulice. Abyste byli trochu v obraze, kde bydlím...
Zdenka Jírová
Jste hrdinka, ale nevím, jestli bych chtěla vaše činy opakovat.
Jana Šenbergerová
Hezký článek, Heli, ale doma bych tě nechtěla mít ani náhodou, natož v době povodní. Pro mě jsi příliš akční hrdina. Hlavně je všichni v Bohumíně přežijte ve zdraví.
Soňa Prachfeldová
Omlouvám se, Dimkovi.
Eva Mužíková
" Tragédie v přímém přenosu", díky Helo. Ty jsi na ten tábor odjela? Jestli ano, tak tu Tvoji odvahu nepochopím. Já, přestože je zde v Liberci klid si netroufnu ani nastoupit do vlaku a jet do útulku ve frýdlantském výběžku. No, každý to máme natavené jinak.
Soňa Prachfeldová
Helenko, dík za laskavé povídání o těžkých chvílích a dnech, které nyní Bohumín prožívá. Jsi statečná holka a přeji tobě i Šimkovi, jen dobré.
Marie Měchurová
Ten, kdo to nezažil na vlastní kůži, nemůže se vžít do těch hrozných pocitů. Obdivuji všechny pracovníky profesionálních záchranných složek, i ty dobrovolné zachránce. Přeji všem v Bohumíně ať se jim všechno, co nejdříve, vrátí do normálního klidného života. Bude to stát ještě hodně úsilí. Helenko, Tobě i Dimkovi přeju hodně zdraví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%