V hlavní roli horkovzdušný gril
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

V hlavní roli horkovzdušný gril

20. 9. 2024

Také s přibývajícími lety více přemýšlíte o tom, co jíte? Já to tak určitě mám. Dávám přednost rozmanitému a čerstvému jídlu, které většinou sama připravuji.

Hodnocení:
(5.2 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Vlaďko, kdybych uvažovala o pořízení horkovzdušného grilu, Tvůj článek by pro mě byl vodítkem. Popsala jsi Tvého nového pomocníka tak dokonale, že by Ti Sencor měl měl za reklamu zaplatit :)
Jitka Caklová
Mám ještě dvě připomínky: 1/Tělo není hloupý organismus a snížený přínos tuku má naprosto opačný efekt, než si Rozum dokáže přiznat. 2/ Po vlastní zkušenosti s domácí pekárnou, ze které jsem byla také nadšená, o sezónnosti/životnosti těchto vymožeností raději nemluvě, kde skončí. Z pekárny jsem si ponechala alespoň pečící formu, ve které mohu v horkovzdušné troubě upéct chleba, nebo výbornou sekanou. *** Zkrátka není nad cílenou reklamu. ***
Libuše Heulerová
Vlaďko, bezva prezentace ...moc zajímavá...typ na koupi...dík!!
Alena Velková
Já SENCORU taky fandím :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Mám horkovzdušný gril cca rok a často ho využívám. Nedávno jsem si na něm dělala lososa i pstruha. Jídla na něm připravená jsou chutná, ale co podstatné nejsou mastná. Mám sice horkovzdušnou troubu s grilem, ale tento je malý a stačí na jednu porci.
Jitka Caklová
No nevím, jsem staromilec a pro dva lidi v naší domácnosti, zlatá Grand remoska s hlubokou nádobou a mělkou na smažení s příkonem 500w namísto 1660w, v kombinaci s litinovým smaltovaným lívanečníkem na bramboráčky se dají dělat kouzla i bez investice necelých 4 000.- Kč. Naopak s profi horkovzdušnou troubou mám už, jako pekařka-cukrářka, 33 let velmi dobré zkušenosti.
Tim Zip
Nazdar drazí nechápu ale už mi bylo asi tak nějak něco jako máte v logu to číslo a s ohledem na to že ten horkovzdušný gril máme teďka tejden doma tak musím konstatovat že několik pokusů V průběhu několika desítek let proběhlo opakovaně v podobě různých tvarů a různých výkonů zpravidla se vždycky jednalo o sezónní záležitost případně znovu vzkříšení ale princip větráku A topné spirály byl vždy stejný případnou investici co k investujete do horkovzdušné trouby ušetříte na litrech oleje které se dřív museli nalít do vaničky u fritovacího hrnce přeji dobrou chuť Možná přidám nějaké fotky
Anna Potůčková
U nás by zcela jistě našel uplatnění, ale neměla bych jej kam dát, naše kuchyn není velká. Jídla na fotkách jsou lákavá.
Jana Kollinová
Pro rodinu může být horkovzdušný gril dobrým pomocníkem v kuchyni, ale je dost "monstrózní" V mé kuchyni by zabral většinu pracovní plochy. Ale pokrmy v něm připravené jsou hodně lákavé. :-)
Jan Zelenka
Je to sice pěkné, ale nemusím mít vše. Pomůžu si i bez grilu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%