Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
V hlavní roli horkovzdušný gril
20. 9. 2024Také s přibývajícími lety více přemýšlíte o tom, co jíte? Já to tak určitě mám. Dávám přednost rozmanitému a čerstvému jídlu, které většinou sama připravuji.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
30.9.2024 18:14
Vlaďko, kdybych uvažovala o pořízení horkovzdušného grilu, Tvůj článek by pro mě byl vodítkem. Popsala jsi Tvého nového pomocníka tak dokonale, že by Ti Sencor měl měl za reklamu zaplatit :)
Jitka Caklová
25.9.2024 10:26
Mám ještě dvě připomínky: 1/Tělo není hloupý organismus a snížený přínos tuku má naprosto opačný efekt, než si Rozum dokáže přiznat. 2/ Po vlastní zkušenosti s domácí pekárnou, ze které jsem byla také nadšená, o sezónnosti/životnosti těchto vymožeností raději nemluvě, kde skončí. Z pekárny jsem si ponechala alespoň pečící formu, ve které mohu v horkovzdušné troubě upéct chleba, nebo výbornou sekanou. *** Zkrátka není nad cílenou reklamu. ***
Jarmila Komberec Jakubcová
20.9.2024 23:36
Mám horkovzdušný gril cca rok a často ho využívám. Nedávno jsem si na něm dělala lososa i pstruha. Jídla na něm připravená jsou chutná, ale co podstatné nejsou mastná. Mám sice horkovzdušnou troubu s grilem, ale tento je malý a stačí na jednu porci.
Jitka Caklová
20.9.2024 21:32
No nevím, jsem staromilec a pro dva lidi v naší domácnosti, zlatá Grand remoska s hlubokou nádobou a mělkou na smažení s příkonem 500w namísto 1660w, v kombinaci s litinovým smaltovaným lívanečníkem na bramboráčky se dají dělat kouzla i bez investice necelých 4 000.- Kč. Naopak s profi horkovzdušnou troubou mám už, jako pekařka-cukrářka, 33 let velmi dobré zkušenosti.
Tim Zip
20.9.2024 15:30
Nazdar drazí nechápu ale už mi bylo asi tak nějak něco jako máte v logu to číslo a s ohledem na to že ten horkovzdušný gril máme teďka tejden doma tak musím konstatovat že několik pokusů V průběhu několika desítek let proběhlo opakovaně v podobě různých tvarů a různých výkonů zpravidla se vždycky jednalo o sezónní záležitost případně znovu vzkříšení ale princip větráku A topné spirály byl vždy stejný případnou investici co k investujete do horkovzdušné trouby ušetříte na litrech oleje které se dřív museli nalít do vaničky u fritovacího hrnce přeji dobrou chuť Možná přidám nějaké fotky
Anna Potůčková
20.9.2024 13:31
U nás by zcela jistě našel uplatnění, ale neměla bych jej kam dát, naše kuchyn není velká. Jídla na fotkách jsou lákavá.
Jana Kollinová
20.9.2024 09:29
Pro rodinu může být horkovzdušný gril dobrým pomocníkem v kuchyni, ale je dost "monstrózní" V mé kuchyni by zabral většinu pracovní plochy. Ale pokrmy v něm připravené jsou hodně lákavé. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA