Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
V hlavní roli horkovzdušný gril
20. 9. 2024Také s přibývajícími lety více přemýšlíte o tom, co jíte? Já to tak určitě mám. Dávám přednost rozmanitému a čerstvému jídlu, které většinou sama připravuji.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Sylva Wiedel
20.9.2024 08:04
To je výborně i výstižně popsáno. Až by to člověka zlákalo si to koupit. A co cena?
(Bohužel design není příliš povedený....)
Blanka Lazarová
20.9.2024 07:38
Vlaďko, dík za perfektní představení. Mohla bys z fleku dělat dealera. V obchodě bych nedostala ani desetinu informací. Možná o něm budu uvažovat. Mám taky ráda rychlou a jednoduchou přípravu. Mám kontaktní gril a používám ho často, jen moc nechci rozšiřovat množství hrnců, robotů, kráječů a všelijakých hejblátek. Díky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA