Ilustrační foto: Freepik
O tom, jak jsem asi promarnila život...
10. 9. 2024… a jak za to ale nemůžu, protože mi příroda prostě velký prsa nenadělila, a já tím pádem zřejmě přišla o mnohé milostné příležitosti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Tàňa Dušková
14.11.2024 20:55
Závídím dámě její sebevědomí! Jsem ráda,že je jiná doba,fandím!Každý ať si chodí v čem chce,jak chce..hlavní je slušnost...
Jan HNILIČKA
13.9.2024 14:19
Hezky a vtipně napsané .. docela si tu atmosféru v tom kadeřnictví umím představit .
Ludmila Černá
12.9.2024 18:01
Díky za vtipnou povídku. I když ... Pane Pepo, když jsem byla v učení, byla jsem jediná "ženská" mezi patnácti podstatně staršími chlapy. Co já si všechno vyslechla...Samozřejmě, že ne všichni moji kolegové byli chlubiví.
Jaromír Šiša
12.9.2024 13:04
Hezky jsem si početl a pobavil, tak to má být, žádná těžká nebo velká témata :-)
Sylva Wiedel
11.9.2024 18:16
Moc hezká povídka. Za každý příběh, který pobaví nebo dokonce rozesměje, patří autorovi dík!
Dušan Brabec
11.9.2024 18:00
Moc hezky napsané. Hodně jsem se pobavil, protože jsem vždy upřednostňoval plnoštíhlé prsatice. Je to prostě krása a mužský si to dovede vychutnat... A že ženské drbají nejen u kadeřnice?!? Vždyť to je prima, aspoň jsou pak k mužskému příjemnější.
VANDA Blaškovič
11.9.2024 16:51
Zuzano, perfektní! To musely být nárazníky! A jak se říká i náraz s ......:). Takto humorně to umíte tady napsat snad jen Vy a pan Polák. Díky!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA