Jsi stará, proto už nezhubneš! To je mýtus, který už neplatí, potvrzuje obezitoložka Iva Málková
Ilustrační foto: Freepik

Jsi stará, proto už nezhubneš! To je mýtus, který už neplatí, potvrzuje obezitoložka Iva Málková

2. 9. 2024

Ve vyšším věku se shazují kila obtížněji než v mládí. To je časté tvrzení, mnoho lidí mu věří a  proto pokusy o změnu životního stylu předem vzdávají. Jenže zároveň má čím dál více seniorů  opačnou zkušenost.

hubnutí obezita zdraví
Hodnocení:
(4.5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Já se v jídle nijak neomezuji, jím na co mám chuť, dlouhá léta mám stejnou váhu. Snažim se co nejvíce hýbat a žít v duševní pohodě.
Jana Jurečková
Chce to pevnou vůli, menší porce a pohyb.
Jitka Caklová
08:25: Ať si každý píše/mluví za sebe dle svých zkušeností a ne co by ten druhý měl, nebo neměl. Pro mě to není iluze, ale skutečnost. Mám stejnou hmotnost jako ve dvaceti, přestože jsem v mezidobí prošla váhovými kategoriemi v rozmezí 78 - 108 kg. Spíše bych uvítala příspěvky stovek úspěšných, trvale si udržujících hmotnost, díky STOBu.
Olga Škopánová
Je asi iluzorní mít stejnou váhu v šedesáti jako v pětadvaceti, ale nějakou rozumnou hmotnost by si člověk udržovat měl.
Daniela Řeřichová
Blanka L., 08:07 Naprostý souhlas. Každý má možnost volby.
Romana Koníčková
Tož jste nám to vyložila paní Lazarová. Trochu nadbytečné, ale asi to cítíte jinak :-/
Blanka Lazarová
Každý může pro své zdraví vždycky něco udělat. Nebo se alespoň snažit. Ne každý to dokáže sám. Někdo potřebuje radu, někdo vedení. A jsou i tací, kteří do toho jdou s tím, že to stejně nepůjde. Těm asi není pomoci. A že někdo za služby platí, je každého věc, za co své peníze vynaloží. Hold, každý jsme originál. A taky máme " selský rozum ". Tož tak.
Věra Ježková
Neumím si představit, že by mi měl někdo v tomhle radit. A postrádám informaci, že přibývání na váze způsobují některé léky.
Jitka Caklová
Ta paní pouze využívá příležitost a proč ne, být ve správnou chvíli na správném místě je "trefa do černého" :-) :-) Když jsou lidi ochotni platit nemalé částky za něco, co by pro sebe mohli udělat sami, tak proč ne.
Romana Koníčková
Paní Hano Č. a Ilono přesné, asi je nejdůležitější, že to paní "sype" :-(

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%